VX2458-C-mhd indirimdeymiş hem.
XG2402 TN panele sahip yalnız.Viewsonic alman VA panel olduğu için daha iyi olur. Monitörlerdeki giriş gecikmesi TV'lerdeki gibi çok olmuyor. Bu işten anlayan biri de giriş gecikmesinin, MS'den daha önemli olduğunu bilir.
XG2402 TN panele sahip yalnız.
Bu model için kastettim.VX2458-C-mhd indirimdeymiş hem.
Peki ya Black Stabilizer Recep bey ?Düşük giriş gecikmesi önemli. Öte yandan oyuncu monitörlerinin çoğunda zaten giriş gecikmesi epey düşük.
Bu model için kastettim.
Ben Curved ekran istemiyorum. Va panellerin hepsi CurvedGeçen gün de benzeri konu açtınız, "Neden TN?" dedim. Yine diyorum, neden TN? Ve evet, özellikle FPS/Shooter oyunlar oynuyorsanız önemli özellikler.
1ms diye sürekli bu TN'lere gidiyorsunuz sanırım ama o 1ms GTG (griden griye) geçiş süresi. Diğer konuda bahsettiğim VA panellerin piksel hızı daha yüksek ve input lagı daha düşük.
Sürekli oyun oynacağım TN istiyorum. Şimdi bu monitörde Low Input Lag olup olmaması önemli değil mi ? Birde Black StabilizerGeçen gün de benzeri konu açtınız, "Neden TN?" dedim. Yine diyorum, neden TN? Ve evet, özellikle FPS/Shooter oyunlar oynuyorsanız önemli özellikler.
1ms diye sürekli bu TN'lere gidiyorsunuz sanırım ama o 1ms GTG (griden griye) geçiş süresi. Diğer konuda bahsettiğim VA panellerin piksel hızı daha yüksek ve input lagı daha düşük.
Asus Extreme Low Motion Blur nedir ?Peki ya Black Stabilizer Recep bey ?
Ben Curved ekran istemiyorum. Va panellerin hepsi Curved
Sürekli oyun oynacağım TN istiyorum. Şimdi bu monitörde Low Input Lag olup olmaması önemli değil mi ? Birde Black Stabilizer
Ben de benzerini düşünüyordum fakat Curved monitör alınca fark ettim ki karşıdan bakınca Curved kesinlikle daha iyi sonuç veriyor. Yanları da sana dönük olduğu için her yeri çok iyi görünüyor.Ben Curved ekran istemiyorum. VA panellerin hepsi Curved.
Sürekli oyun oynacağım TN istiyorum. Şimdi bu monitörde Low Input Lag olup olmaması önemli değil mi, bir de Black Stabilizer?
Sonuç olarak VA paneller her zaman olmasa da ya çok yakın ya da daha iyi sonuçlar veriyor. Low input lag ve black stabilizer'ın varlığı veya yokluğu özellikle FPS/Shooter oyunlarında belli oluyor. Sürekli FPS türü oyunlar oynuyorsanız, ikisinin de olması iyi bir avantaj.1ms diye sürekli bu TN'lere gidiyorsunuz sanırım ama o 1ms GTG (griden griye) geçiş süresi. Diğer konuda bahsettiğim VA panellerin piksel hızı daha yüksek ve input lagı daha düşük.
Konu kapanmıştır.Ben de benzerini düşünüyordum fakat Curved monitör alınca fark ettim ki karşıdan bakınca Curved kesinlikle daha iyi sonuç veriyor. Yanları da sana dönük olduğu için her yeri çok iyi görünüyor.
Sonuç olarak VA paneller her zaman olmasa da ya çok yakın ya da daha iyi sonuçlar veriyor. Low input lag ve black stabilizer'ın varlığı veya yokluğu özellikle FPS/Shooter oyunlarında belli oluyor. Sürekli FPS türü oyunlar oynuyorsanız, ikisinin de olması iyi bir avantaj.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.