Black state duyuruldu

Oyun hiç fena gözükmüyor. Umarım adamakıllı kalitede bir oyun çıkar diyelim. Uzun süre sonra ilk kez milli duyguları sömürmeyen bir oyun göreceğiz gibi. Bu bile heyecanlandırması için yeterli aslında. :D

Oyunun final sürümünün bu videonun yarısı kadar bile kaliteli olacağını sanmıyorum, downgrade yiyeceği çok bariz. Yine de fena durmuyor, bu yorum oyunu çok güzel özetlemiş.

Eki Görüntüle 2248069
Fragmanın direkt oyunun motoruyla yapıldığını açıkladılar Enis Kirazoğlu da videosunda bahsetti, adama bizzat göstermişler zaten. Yalan bir fragman değil bu.

Fragmanın direkt oyunun motoruyla yapıldığını açıkladılar Enis Kirazoğlu da videosunda bahsetti, adama bizzat göstermişler zaten. Yalan bir fragman değil bu.

Yalan olduğunu söylemedim zaten. Görsel açıdan mevcut sistemlere optimize edilip düzgün çalışması imkansız. Yüzlerce çalışana sahip firmalar bile beceremiyor iken 30-40 kişilik bir ekibin bu işin altından kalkması mümkün değil. Final sürümünde downgrade yiyeceğine kesin gözüyle bakılabilir. Oyunun başka kısılacak bir tarafı yok zaten. Öyle aman aman kaliteli bi' iş yok ortada, bariz çiğ duruyor oyun.

Eksileri mimikler kütük, yapay zeka zayıf ve vuruş hissi kötü. Artıları grafikler yeterince iyi, atmosfer güzel, animasyonlar çok güzel, karakter yağ gibi akıyor ve çeşitli cool hareket yapabiliyor. Ve en önemlilerinden düşmana vururken karakterin saçmalamadığı animasyon bugları yok. AC serisini oynayanlar iyi bilir karakter kılıçla özel hareket yaptığında boşluğa vuruyormuş gibi gözükür. Kocaman Ubisoft bile kaç seridir animasyon buglarını düzeltemedi.

3D Scanner ile taranmış meshlerle yapılmış bir techdemo gibi duruyor. Biraz göz boyamak için yapılmış gibi duruyor. Duvara dayayıp ateş ettiği kısım övülmüş fakat oyun geliştiren birisi oradaki sistemin AI değil de zaten sadece o animasyon için oraya koyulduğunu anlar. Bilmiyorum umarım iyi çıkar fakat iddiaları büyük ve AAA demek çok iddialı bir tabir eleştirilere hazır olsalar sevinirim. Grafikler konusunda da 3D Scanner olan meshleri oyun çıkacağı zaman bu kadar çok kullanma ihtimalleri yok optimizasyon konusunda sorun yaşayacaklardır. Bekleyip göreceğiz.

Keşke AAA oyun demeden biraz daha ayakları yere basarak davransalar ve bu kadar eleştirinin odağında olmasalar üzerlerine gereksiz bir baskı alıyorlar ve bu da alacakları kararları etkileyecek.

TR'nin en iyi oyunu geliyor 🔥

Kadir Demirden ve Motion Blur'u çok uzun zamandır bilirim. Oyun çok iyi gözüküyor ama optimizasyonu ne olur orasını bekleyip göreceğiz.

Benim canımı sıkan videonun sonunda wishlist ekleme var ama ne steam ne epic games'te oyunun sayfası bulunmuyor. Video yüklendiği anda sayfaları açık olsa hype açısından daha iyi olurdu.

Kadir Demirden ve Motion Blur'u çok uzun zamandır bilirim. Oyun çok iyi gözüküyor ama optimizasyonu ne olur orasını bekleyip göreceğiz.

Benim canımı sıkan videonun sonunda wishlist ekleme var ama ne steam ne epic games'te oyunun sayfası bulunmuyor. Video yüklendiği anda sayfaları açık olsa hype açısından daha iyi olurdu.
IGN'deki wishlist olabilir o bahsedilen.

Son düzenleme:
TR'nin en iyi oyunu geliyor 🔥

IGN'deki wishlist olabilir o bahsedilen.

Hayır videonun sonunda "Wishlist Steam ve Epic Games" yazıyor.

Enis Kirazoğlu da dün hazırladığı videosunda akşama kadar sayfalar açılır demişti ama henüz açılan sayfa yok. Video yabancı oyuncularda da bayağı ses getirmişken halen sayfaların olmaması çok kötü.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı