BlackBerry bold 9900 kırmızı ışık

ta2yeb

Decapat
Katılım
16 Mart 2021
Mesajlar
11
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selam babamın eski bir BlackBerry bold 9900 telefonu vardı o yazılım çökmüş mü ne olmuş anlamadım eski olay pek bilimiyorum ama babam o telefona çok değer veriridi harbi güzel telefondu ama bu aralar çalıştırayım ona sürpriz yapayım dedim ama orijinal pil ve şarj aleti yoktu çakma pil vardı onu taktım şarja koydum ama hep kırmızı ışık yanıp sönüyor 1 uzun 3 ardı ardına ışık yanıyor ve açılmıyor PC'ye bağlıyorum blackbery PC programında gözükmüyor başka bb telefon bağlıyorum, gözüküyor. Bu sorunu çözen varsa yazarsa çok memnun olurum iyi günler.
 
Eskiden 2012-13 yıllarında 9300 kullandım. Hatırladığım kadarıyla bildirim geldiğinde bu şekilde kırmızı yanıyordu.
 
Bataryayı orijinal ile değiştirin muhtemelen sorun çözülecektir. BlackBerry'ler şarj cihazı ve batarya seçen cihazlardı, bende uzun süre kullandım 9900 çok güzel ve sevdiğim bir cihazdı. BlackBerry hastalığı farklı bir boyut keşke BB OS'i devam ettirip çağın gerisinde kalmasalar ve batmasalardı. Telefonları hem çok işlevsel hem de çok kullanışlıydı.
 
Bataryayı orijinal ile değiştirin muhtemelen sorun çözülecektir. BlackBerry'ler şarj cihazı ve batarya seçen cihazlardı, bende uzun süre kullandım 9900 çok güzel ve sevdiğim bir cihazdı. BlackBerry hastalığı farklı bir boyut keşke bb OS'i devam ettirip çağın gerisinde kalmasalar ve batmasalardı. Telefonları hem çok işlevsel hem de çok kullanışlıydı.

Keşke devam etse bilgiler için teşekkür ederim.
 

Geri
Yukarı