Rehber BlackBerry PRIV OS Reload Nasıl Yapılır?

184424

Hectopat
Makaleler
2
Cihazınızda yazılımsal sorun yaşıyorsanız, temiz kurulum yapmak istiyorsanız yapabilirsiniz. Bu siteden cihazınıza uygun olan cihaz yazılımını seçerek indirmeye başlayın. Sonra bu linkten USB sürücüsünü indirip kurun. Sonra indirdiğiniz cihazın yazılımını dışarı çıkartın bir klasörün içerisine koyun. Akabinde cihazın yedeğini aldıysak cihazı Fastboot moduna almakla OS Reload'a başlıyoruz. Cihazın güç tuşu ve ses azaltma tuşlarına basılı tutun. Bir süre böyle tuttuğunuzda bildirim ışığı çeşitli renkler açacak. En son cihaz kapanacak ve mor ışık açılacak, aynı zamanda da cihaz Recovery modu gibi bir mod ile açılacak. Şimdi cihazı USB ile bilgisayara bağlayın ve dışarı çıkardığınız yazılım dosyasındaki flashall.bat dosyasını çalıştırın. CMD ekranı açılacak. Telefonu bağlı olduğu için görecek ve işleme başlayacaksınız. Önce cihazdaki verileri sileceğine dair uyarı verecek. Evet ya da hayır seçeneği çıkacak İngilizce. Y tuşuna bastığınızda 5-15 dakikada cihazdaki verileri silecektir. Sonrasında yazılımını tekrar kurmaya başlayacak. İşlem bittiğinde telefon yeniden başlayacak ve sıfır haline dönecek.

NOT: Bu işlem cihazdaki tüm verileri silecek. Yedek almanızı tavsiye ederim. Ayrıca yapılan işlemlerden ben sorumlu değilim. Yapan sorumludur.

Ayrıca yapmak istediğim rehber bu değildi. Recovery portlamayı gösterecektim daha sonrasında kendi ROM'nuzu yapmayı gösterecektim. Maalesef cihazım root yetkisine sahip olmasına rağmen (Vestel VTAB 7020A) bunların hiçbirini yapmayı desteklemiyor. Ucuz cihaz işte ne yaparsın? Aslında o kadar şey ayarlamıştım ki cihaz bambaşka bir hal alacaktı. Font, açılış animasyonu, hızı, koyu tema, ses efektleri, daha iyi bir Launcher ve bu cihaz için yapılmamış olan TWRP'yi Türkiye'de ilk defa ben yapmış olacaktım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı