BlackBerry Z10 Kısa Bir İnceleme

• Konuyu başlatan Fallen
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 3.575
Merhaba değerli Technopat üyeleri. Birazdan sizlerle BlackBerry Z10 kısa bir inceleme sunucam. Daha önce hiç inceleme yapmamıştım :D.

Öncelikle telefonun kutusundan başlıyalım. Kutu Z10 dan biraz daha geniş. Ve kalınlığı ise 6cm.

Kutuyu açtıktan sonra önümüze Z10 geliyor. Bu resim bana ait değil. Çünkü Z10 dan başka kamera yoktu elimde.

Daha sonra BlackBerry bize 2 adet arka kapak sunmuş.

Telefon ekran boyutu 4.2.

İşlemci hızı ise 1.5 GHz.

Kamera çözünürlüğü 8 Mb. 1080P video çekebiliyor. Ön kamera nın çözünürlüğü 2 Mb . 720P çekim yapabiliyor.

16 GB Dahili hafızaya sahip.

64 GB Artırılabilir hafıza.

İşletim sistemi ise BlackBerry OS 10. (Bundan nefret ediyorum :(.)

3G , GPS ve EDGE Var.

Daha sonra kutudan kulaklık çıkıyor. En çok da bundan nefret ediyorum. Kulakiçi kulaklık değil. Kulaklıklar çok büyük kulağıma sığmıyor. Bu yüzden HTC One kulaklıklarını kullanıyorum :D:D.

Daha sonra USB 2.0 Şarj Aletini görüyoruz.

Telefonun yanlarındaki çıkışlar.

BlackBerry Z10 ile çektiğim bazı fotoğraflar.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi bir kazık yedikten sonra satmaya karar verdim. Yeni bilgisayar almayı düşünüyorum. Telefona 1100 TL istiyorlar. Bende satıp ilk parçalarını alıcam.

1100 TL'ye Bir telefonda alabilirsiniz, ama sizin kararınıza karışmak istemem. :) Bu arada incelemeyi beğendim. :like: :)

Blackberry Z10'na almakla hata etmişsin diyen arkadaşları anlamıyorum neden yani ? Sadece fazla kullanılmadığı için mi ? Yada marketinin daha geniş olmadığı için mi ? Bende Blackberry Z10 sahibiyim ama aldığıma hiç pişman değilim. Bilmiyorum yani anlamıyorum sizi sizde ki bu Blackberry düşmanlığını 4-5 sene öncesine kadar herkesin elinde Blackberry'ler vardı ama şimdi herkes nefret ediyor 4-5 sene sonra Apple İphone veya Samsung ne olacak merak ediyorum...

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı