BlackFlag ekran donması sorunu

Yer
Avustralya/Melbourne
Daha fazla  
Meslek
Elektrikçi. Yakında olabilirse Ekonomist.
Arkadaşlar videoda her şey gözüktüğü gibi. Oyun donuyor fakat bu donma sürecinde hareket edebiliyorum, ateş edebiliyorum, dürbün açabiliyorum. Kısacası sanki oyun donmuyor ekran donuyor karakterin nereye gittiğini haritadan görebiliyorum, karakteri hareket ettirebiliyorum fakat ekranda donuk gözüküyor. Karaya çıktıktan sonrada bu donma devam etti en son oyundan çıkmak zorunda kaldım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hayır. Orijinal.
Arkadaşlar oyun kalelerin yanında bu hale geliyor eklemeyi unutmuşum. Normal oyunda bir sıkıntı yok fakat kalelerin yanına yaklaşınca bu hale geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır. Orijinal.
Arkadaşlar oyun kalelerin yanında bu hale geliyor eklemeyi unutmuşum. Normal oyunda bir sıkıntı yok fakat kalelerin yanına yaklaşınca bu hale geliyor.
Black Flag bir ara Ubisoftda ücretsiz olmuştu, Almıştım bende oyunu bugları yüzünden oynayamıyordum sıkıntılı ama zevkli bir oyun :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı