Blackshark V2 alınır mı?

Bütçe
1000 TL MAX

The Suvari

Kilopat
Daha fazla  
Şimdi oyunda ses kasarım, o yüzden 7.1 önemli ve mikrofonu da önemli. Baktığım yorumlara izlediğim videolara göre mikrofonu gayet yeterli. Müzik dinlemeyi ve film izlemeyi severim. Müzik dinlerken benim için baslar önemli. Yani kısacası kulaklığın şekli dahil bütün özelliklerini inceledim benim isteklerime uyumlu. Bu özelliklere sahip bundan daha iyi diyebileceğiniz kulaklık var mı? Ve eğer kullanma şansınız olduysa önerdiğiniz kulaklıkla yaşadığınız sorunları yazabilir misiniz Blackshark V2 dahil olmak üzere?

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki Cloud Alpha aldım diyelim bu girişlerden hangisine olacak ya da olacak mı ve Cloud 2'ya da Alpha s değil direkt Cloud Alpha değil mi?
Arkaya takarsan biraz daha iyi verim alabilirsin ama öyle çok büyük fark olmaz. Sana kalmış.

Evet, S olmayan modeli. Attım zaten linki.

Ve Razer mekanik klavye olarak öneriniz var mı?
1000 - 700 TL arasında Razer klavye var da bence alınmaz. Bunları önerebilirim:

İlla ki Razer olacaksa:

Son düzenleme:

İlginiz için çok teşekkür ederim. Klsvye konusunda az çok bir fikir edindim sizin sayenizde. Kulaklık olarak da Cloud Alpha biraz araştırıp alırım bu fiyatlara daha iyisi yok gibi zaten.

@enonertetanem merhaba. Yukarıda yorumlarınız hepsini okudum. + olarak sizin rehberinizi de okudum. Size sormak için da siteye kayıt oldum. Normalde dışarıdan bir okuyucuydum.

Rekabetçi oyunlar için kulaklık arıyorum oyunlar; Cs-go, Warzone ve Apex oluyor ama bu oyunlar artacak. Müzik de dinlerim, özellikle tekno/trance müzikler severim.

1. kulaklık Cloud Alpha'ydı. sonra Alpha da ses kartı olmaması beni olumsuz düşündürüyor. Çünkü ana kartım MSI B450M A PRO MAX. Realtek ALC892 Codec sen yongası var. Verimsiz olacağını düşünüyorum. İstediğim gibi ayar yapamayacağımdan dolayı şüphe ediyorum.
Alpha 750-780 TL civarında.
Alpha S 1220 TL civarı. Pahalı kaçıyor. Alpha ile çok fiyat farkı var aşırı hem de.

2. kulaklık Cooler Master MH752. 752 olmasının sebebi de ses kartı olması. Yabancı forumlarda ve yabancı incelemelerde yorumları güzel. Basit tabirle cloud 3 diyor insanlar. Takstar pro 82 kullanıyormuş. Dengeli bir sesi varmış. Özellikle Z viewers kanalında ki eleman baya övmüştü.

3. kulaklık Razer blackshark v2 + usb li modelini araştırıyorum. Bazı yabancı yorumlarda THX ile güzel ses kasıldığı söyleniyor. Özellikle de youtube daki yabancı kanalların incelemerinin altında ki yorumların çoğunu okudum. THX iş yapıyormuş genel olarak. Mikrofonu kötüymüş. Kafama bu kulaklık yattı. Mikrofon çok önemli değil. Ayak seslerini almam daha iyi olacak. Esport kullaklığı diyorlar.
Razer blackshark 910 TL şuan.

Pizz3man tek hakkım var. Kulaklık da geri iade de olmuyormuş hijyenik sebeplerden dolayı. O yüzden nokta atışına ihtiyacım var. Siz ne düşünüyorsunuz ?

not:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu kanala mail attım. MH752 ve alpha yı söyledim. Ana kart ses yongasını söyledim. Adamlar bana Blackshark a bakmamı söyledi. Zaten 3. kulaklık da blackshark fark ettiyseniz. Bu kanaldan sonra listeye ekledim ve en ön plana geçti benim için.

Son düzenleme:
Hangi kulaklığı aldınız hocam?

Klavyede senin için önemli olan ne? Aydınlatma efektleri mi yoksa hissi mi? İncelememde bulunan Blackwidow V3 Pro incelemesine bir göz atmanızı öneririm. Memnuniyetle kullanmaktayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…