@enonertetanem merhaba. Yukarıda yorumlarınız hepsini okudum. + olarak sizin rehberinizi de okudum. Size sormak için da siteye kayıt oldum. Normalde dışarıdan bir okuyucuydum.
Rekabetçi oyunlar için kulaklık arıyorum oyunlar; Cs-go, Warzone ve Apex oluyor ama bu oyunlar artacak. Müzik de dinlerim, özellikle tekno/trance müzikler severim.
1. kulaklık Cloud Alpha'ydı. sonra Alpha da ses kartı olmaması beni olumsuz düşündürüyor. Çünkü ana kartım MSI B450M A PRO MAX. Realtek ALC892 Codec sen yongası var. Verimsiz olacağını düşünüyorum. İstediğim gibi ayar yapamayacağımdan dolayı şüphe ediyorum.
Alpha 750-780 TL civarında.
Alpha S 1220 TL civarı. Pahalı kaçıyor. Alpha ile çok fiyat farkı var aşırı hem de.
2. kulaklık Cooler Master MH752. 752 olmasının sebebi de ses kartı olması. Yabancı forumlarda ve yabancı incelemelerde yorumları güzel. Basit tabirle cloud 3 diyor insanlar. Takstar pro 82 kullanıyormuş. Dengeli bir sesi varmış. Özellikle Z viewers kanalında ki eleman baya övmüştü.
3. kulaklık Razer blackshark v2 + usb li modelini araştırıyorum. Bazı yabancı yorumlarda THX ile güzel ses kasıldığı söyleniyor. Özellikle de youtube daki yabancı kanalların incelemerinin altında ki yorumların çoğunu okudum. THX iş yapıyormuş genel olarak. Mikrofonu kötüymüş. Kafama bu kulaklık yattı. Mikrofon çok önemli değil. Ayak seslerini almam daha iyi olacak. Esport kullaklığı diyorlar.
Razer blackshark 910 TL şuan.
Pizz3man tek hakkım var. Kulaklık da geri iade de olmuyormuş hijyenik sebeplerden dolayı. O yüzden nokta atışına ihtiyacım var. Siz ne düşünüyorsunuz ?
not:
Bu kanala mail attım. MH752 ve alpha yı söyledim. Ana kart ses yongasını söyledim. Adamlar bana Blackshark a bakmamı söyledi. Zaten 3. kulaklık da blackshark fark ettiyseniz. Bu kanaldan sonra listeye ekledim ve en ön plana geçti benim için.