Blackshark V2 alınır mı?

Bütçe
1000 TL MAX

The Suvari

Kilopat
Daha fazla  
Şimdi oyunda ses kasarım, o yüzden 7.1 önemli ve mikrofonu da önemli. Baktığım yorumlara izlediğim videolara göre mikrofonu gayet yeterli. Müzik dinlemeyi ve film izlemeyi severim. Müzik dinlerken benim için baslar önemli. Yani kısacası kulaklığın şekli dahil bütün özelliklerini inceledim benim isteklerime uyumlu. Bu özelliklere sahip bundan daha iyi diyebileceğiniz kulaklık var mı? Ve eğer kullanma şansınız olduysa önerdiğiniz kulaklıkla yaşadığınız sorunları yazabilir misiniz Blackshark V2 dahil olmak üzere?

Son düzenleyen: Moderatör:
Razer'ın en güncel ve en gelişmiş 3. kulaklığı sanırım. E-Spor kulaklığı olarak çıkartıldı ama kulaklıklar hakkında pek teknik bilgim yok. @enonertetanem @Samotne Ciasteczka varsa daha iyi önerilerde bulunabilirler.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Razer'ın en güncel ve en gelişmiş 3. kulaklığı sanırım. E-spor kulaklığı olarak çıkartıldı ama kulaklıklar hakkında pek teknik bilgim yok. @enonertetanem @Samotne Ciasteczka varsa daha iyi önerilerde bulunabilirler.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yorum için teşekkürler videoya bakacağım.

1000TL'ye alınır. Alternatifleri Cloud II, Void falan.

Hmm. Yorum için teşekkürler, alıyorum :)

Durun bekleyin. Hemen almayın, pizz3man hocam gelsin, o iyi bilir bu bütçeyi. Gerçi dediğim gibi bütçe artmadan pek alternatifi yok.

Öğrenciyim yaş 17 Max bu kadar çıkabiliyorum :) fakat aklıma yatarsa farklı modelde düşünürüm bir de kulaklığı Razer düşünmemin sebebi klavyeyi Razer BlackWidow fareyi ise Razer'ın kablosuz bir modeli olarak almayı düşünüyorum.

Öğrenciyim yaş 17 Max bu kadar çıkabiliyorum :) fakat aklıma yatarsa farklı modelde düşünürüm bir de kulaklığı Razer düşünmemin sebebi klavyeyi Razer BlackWidow fareyi ise Razer'ın kablosuz bir modeli olarak almayı düşünüyorum.
BlackWidow Elite, Huntsman ve BlackWidow V3 almayacaksanız Razer klavye almanızı önermem, daha iyi klavyeler var. Razer set olsun istiyorsanız başka tabii.

BlackWidow Elite, Huntsman ve BlackWidow V3 almayacaksanız Razer klavye almanızı önermem, daha iyi klavyeler var. Razer set olsun istiyorsanız başka tabii.

Aslından BlackWidow 700 TL civarıydı indirimi kaçırdım tekrar 900 1000 TL civari oldu fiyat varkından dolayı vazgeçmiştim Elite modelinden fakat şu an bakabilirim.

Alınmaz. 7.1 gereksiz bir özellik ve USB bir kulaklığa ihtiyacın yok. Anca mikrofon kalitesini düşürür.

USB alacaksan bunu al. Outlet ürün ama duruma göre alınabilir:

Blackwidow kullandım ve aldığım zamanlar çok pahalı olmadığı için alınabilecek bir üründü ama şimdi alınmaz. Malzeme kalitesi ve ışıklandırması iyi ama hissi 760 TL'ye değmez şahsen. Öyle muhteşem değil.

Alınmaz. 7.1 gereksiz bir özellik ve USB bir kulaklığa ihtiyacın yok. Anca mikrofon kalitesini düşürür.

USB alacaksan bunu al. Outlet ürün ama duruma göre alınabilir:

BlackWidow kullandım ve aldığım zamanlar çok pahalı olmadığı için alınabilecek bir üründü ama şimdi alınmaz. Malzeme kalitesi ve ışıklandırması iyi ama hissi 760 TL'ye değmez şahsen. Öyle muhteşem değil.

Peki Cloud Alpha aldım diyelim bu girişlerden hangisine olacak ya da olacak mı ve Cloud 2'ya da Alpha s değil direkt Cloud Alpha değil mi? Ve Razer mekanik klavye olarak öneriniz var mı?

Dosya Ekleri

• 20201217_021025.jpg
    20201217_021025.jpg
    143,6 KB · Görüntüleme: 159
  • 20201217_020945.jpg
    20201217_020945.jpg
    135,9 KB · Görüntüleme: 152
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı