BlackShark V2 ESL Edition soldan daha fazla ses geliyor

Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 7600X, MSI PRO B650-P WIFI, * Sapphire Pulse ITX Radeon RX 570 8GB * Kingston DDR5 32GB(2x16GB) 5600MHz CL36 Fury Beast, Sharkoon SS-COOLZERO-750 750W, Arctic LIQUID FREEZER II 240, DeepCool CC560
Kulaklık şimdi geldi elime. Driver'ı kurmadan da aynı problem mevcuttu. USB kartı ile de denedim jakla da. Telefona takıp da denedim hatta. Sağdan bir tık daha az ses geliyor. Soldan çok baskın geliyor. Çözümü var mı? Yoksa geri göndereceğim.

Kulaklığı ters takıp da denedim. Düz takarken sağdan hiç ses gelmiyormuş gibi hissediyorum. Ters takınca arada o kadar fark yok fakat yine de sağ kulaklıktan sesin az geldiğini sol kulağımdan anlıyorum. Kulağım da tıkalı galiba ya da sağ kulakta sağırlık başlamış anlamadım. Başka birine de dinlettikten sonra iade isteyeceğim.

Bence direk iade edin.
İtopya kulaklıkta iade almıyor hocam. Değişim yaparlar ya da tamir etmeye çalışırlar. İtopyanın tutumu hakkında bilginiz var mı?

Son düzenleme:
Kulaklığı ters takıp da denedim. Düz takarken sağdan hiç ses gelmiyormuş gibi hissediyorum. Ters takınca arada o kadar fark yok fakat yine de sağ kulaklıktan sesin az geldiğini sol kulağımdan anlıyorum. Kulağım da tıkalı galiba ya da sağ kulakta sağırlık başlamış anlamadım. Başka birine de dinlettikten sonra iade isteyeceğim.

İtopya kulaklıkta iade almıyor hocam. Değişim yaparlar ya da tamir etmeye çalışırlar. İtopya'nın tutumu hakkında bilginiz var mı?

Razer'ın servisi yok mu Türkiye'de?

Galiba bunlar bakıyor bir görüşün isterseniz.

Bilkom ilgileniyormuş hocam.

Razer'ın servisi yok mu Türkiye'de?
Aradım bildirdim. Yarın kargoya verip göndereceğim. Umarım bir sorun bulunamadı diyip geri göndermezler. Kargoya denediğim yöntemleri yazıp uzun uzun problemi anlatacağım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı