megatrown21
Kilopat
Şimdiden hayırlı olsun hocam. Ama ben şu an şahsen 7+ öneririm. Tabii herkesin kulak zevki ve duyduğu sesler aynı değil.
Çok teşekkürederim umarım deneme sansı bulurum.
Şimdiden hayırlı olsun hocam. Ama ben şu an şahsen 7+ öneririm. Tabii herkesin kulak zevki ve duyduğu sesler aynı değil.
Hocam biraz hortlamış gibi olacak ama ne kullanıyorsunuz şu anda ben aşırı kararsız kaldım. 5K para var onu mu alsam bunu mu alsam düşüncesinden kafayı yiyeceğim az kaldı.
G PRO X kablolu modeli kullanıyorum. G HUB'dan ayar indirdim hem müzik film ve oyunda aynı ayarı kullanıyorum. Şu an indirimde ben 2800'e aldım Amazon'da 2600 civarında. Kablolu olması sizin için sorun değilse çok iyi bir kulaklık. Yedek pad çıkıyor takması kolay biri deri biri kumaş ben kumaşla kullanıyorum gayet güzel. Deriyle çok ses izolasyonu yapıyor. Trust GTX363 kulaklığım var titreşim motorlu neredeyse basslar ondaki kadar kuvvetli. Deneyin derim ben bu fiyat bandı +-2000 TL civarına baktım en rahat ve sesleri düzgün veren bunu bulabildim. PC başında kullanmak için birebir.
Hocam biraz hortlamış gibi olacak ama ne kullanıyorsunuz şu anda ben aşırı kararsız kaldım. 5K para var onu mu alsam bunu mu alsam düşüncesinden kafayı yiyeceğim az kaldı.
Aynı şekilde bende kararsızım hocam şu an elimde Arctis 1 kablolu var önermem ama artık kulaklarım alıştığı için aşırı kötü gelmiyor sesleri. Bende değiştirmeyi düşünüyorum ama ne alsam bilemiyorum. Keşke hepsinin tek tek deneyebilme şansım olsa.
Sanırım almamak lazım![]()
Hocam biraz da ben hortlatayım bende kulaklık almayı düşünüyorum ama çok kararsızım 3900'e değer mi uzun yıllar kullanmak istiyorum yorumlarınızı bekliyorum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.