BlackShark V2 Pro serisinden hangisi alınmalı?

610308

Decapat
Şimdi 9K 10k gibi bir bütçem var ve Razer Black shark V2 Pro alacaktım Bluetooth'lu olan fakat şöyle bir sorun var, bir sürü çeşidi var. PlayStation Edition, 2023 modeli, 2024 modeli gibi bir sürü çeşit gördüm. Aralarında ne gibi fark vardır? Çünkü PlayStation Edition gördüğüm kadarıyla en pahalısı ve almışken en iyisini almak istiyorum. Bilgisayar için kullanacağım.

İndirim hala bitmemişken al geç. Düz Barracuda 3k idi bitmese onu al derdim ama o bitti.

Playstation edition'u pc'ye almak gibi bir saçmalık yapma. En pahalısı en iyisi olacak diye bir şey yok stok yok diye pahalı fiyat girebilir satıcılar. Her mağazada fiyatlar aynı olmaz her mağazada her ürün olmaz. Attığımı al geç kafan rahat olur.

İndirim hala bitmemişken al geç. Düz Barracuda 3K idi bitmese onu al derdim ama o bitti.

PlayStation Edition'u PC'ye almak gibi bir saçmalık yapma. En pahalısı en iyisi olacak diye bir şey yok stok yok diye pahalı fiyat girebilir satıcılar. Her mağazada fiyatlar aynı olmaz her mağazada her ürün olmaz. Attığımı al geç kafan rahat olur.

İnternetten alışveriş yapmıyorum ayrıca genel değerlendirlmele ve araştırmama göre Black shark V2 Pro 2023 modeli Barracuda'dan daha iyi olduğunu söylüyorlar.

İnternetten alışveriş yapmıyorum ayrıca genel değerlendirlmele ve araştırmama göre Black shark V2 Pro 2023 modeli Barracuda'dan daha iyi olduğunu söylüyorlar.
Tek iyi olduğu yanı boom mikrofonu olduğu için mikrofon. Geri kalan her şeyde geride. İnternetten alışveriş yapmama nedenin nedir?

Yani 2024'ü almalıyım değil mi?
İnternetten alışveriş yapmadığım için 2024 modeli vatan mediamarket ya da Teknosa'da bulunabilir mi?

2024 modelinin olduğunu yeni duydum. 2023'te alabilirsin fena bir model değil.

İndirim hala bitmemişken al geç. Düz Barracuda 3K idi bitmese onu al derdim ama o bitti.

PlayStation Edition'u PC'ye almak gibi bir saçmalık yapma. En pahalısı en iyisi olacak diye bir şey yok stok yok diye pahalı fiyat girebilir satıcılar. Her mağazada fiyatlar aynı olmaz her mağazada her ürün olmaz. Attığımı al geç kafan rahat olur.

Saçmalık değil, uygun fiyata bulunursa alınabilir. PC'de kullanılamayacak diye bir şey yok.

Tek iyi olduğu yanı boom mikrofonu olduğu için mikrofon. Geri kalan her şeyde geride. İnternetten alışveriş yapmama nedenin nedir?

Ben şey diye duydum X modelleri Razer'ın fiyat performans modeliymiş ve genelde X modeli dışıdna olanları öneriyorlar dediğiniz gibi boom mikrofonu iyi ve daha iyi ses kalitesi varmış BlackShark V2 Pro'nun bende rekabetçi oyunlar oynadığım için bu çok önemli Barracuda'da önerilen şey günlük hayatta kullanmaya daha açık ve daha komforluymuş ama bunlar benim için önemli olan şey değil.
(İnternneten alışveriş yapmam kişilsel sebepler)

2024 modelinin olduğunu yeni duydum. 2023'te alabilirsin fena bir model değil.

Saçmalık değil, uygun fiyata bulunursa alınabilir. PC'de kullanılamayacak diye bir şey yok.

2024 denen PlayStation olan modeliymiş.

Ben şey diye duydum X modelleri Razer'ın fiyat performans modeliymiş ve genelde X modeli dışıdna olanları öneriyorlar dediğiniz gibi boom mikrofonu iyi ve daha iyi ses kalitesi varmış BlackShark V2 Pro'nun bende rekabetçi oyunlar oynadığım için bu çok önemli Barracuda'da önerilen şey günlük hayatta kullanmaya daha açık ve daha komforluymuş ama bunlar benim için önemli olan şey değil.
(İnternneten alışveriş yapmam kişilsel sebepler)

2024 denen PlayStation olan modeliymiş.

Hoca yapıştır geç V2 Pro'yu. Barracuda Pro günlük kullanıcıya hitap ediyor daha çok. Pedleri benim hoşuma gitmemişti Barracuda Pro'nun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı