BlackShark V2 Pro vs Cloud 3 Wireless vs SS Nova 5

Bütçe
5000-7500

lyronYY

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle selam, artık gerçekten kaliteli bir Wireless kulaklığa geçmek istiyorum konuda bahsettiğim gibi 3 kulaklık arasında gidip geliyorum benim için aralarındaki fiyat farkı vs. Önemli değil aşağı yukarı aynılar ben genellikle FPS oyunları oynayan elbettede film müzikte dinleyen biriyim oyunda ses kastıracak müzik dinlerken vs. De üzmeyecek bir de konfor olarak rahat olacak hangisini tercih etmeliyim günlük 8 saat vs. Geçirdiğim için benim için rahatlıkda önemli bu söylediklerimden daha iyi tercihler varsa onları da önerebilirsiniz bu bantta.

Merhaba BlackShark V2 Pro 2023 kullanıyorum gerçekten memnunum. Ses kasma olarak işini baya iyi yapıyor. Müzik dinlerken beni tatmin ediyor günlük en az 2 saat müzik dinliyorum.
En sevdiğim yanı ise şarjı çok uzun süre gidiyor full doldurduğumda en az 1 hafta gidiyor günlük en az 6 saat kullanıyorum bilgisayar başında.

Merhaba BlackShark V2 Pro 2023 kullanıyorum gerçekten memnunum. Ses kasma olarak işini baya iyi yapıyor. Müzik dinlerken beni tatmin ediyor günlük en az 2 saat müzik dinliyorum.
En sevdiğim yanı ise şarjı çok uzun süre gidiyor full doldurduğumda en az 1 hafta gidiyor günlük en az 6 saat kullanıyorum bilgisayar başında.
Fikrinizi belirttiğiniz için teşekkür ediyorum,blackshark V2 pro da her baktığım kullanıcı kulaklığın menteşelerinden kırılma problemini yaşamış sizin veya çevrenizdeki birinin başına bu gelmiş mi veya bu yüzden kulaklığı kullanırken bir tedirginlik hissediyor musunuz?

Birde siz o kulaklığı almadan önce aklınızda başka bir model veya kararsızlık yaşadığınız bir durum varmıydı?

Fikrinizi belirttiğiniz için teşekkür ediyorum, BlackShark V2 Pro da her baktığım kullanıcı kulaklığın menteşelerinden kırılma problemini yaşamış sizin veya çevrenizdeki birinin başına bu gelmiş mi veya bu yüzden kulaklığı kullanırken bir tedirginlik hissediyor musunuz?

Ben yaşamadım ve sürekli kulaklığı çekiştiriyorum fakat bir sıkıntı olmadı. Bayağı uzun süredir kullanıyorum pek tedirgin olacağım bir şey hissetmedim.

Ben yaşamadım ve sürekli kulaklığı çekiştiriyorum fakat bir sıkıntı olmadı. Bayağı uzun süredir kullanıyorum pek tedirgin olacağım bir şey hissetmedim.
Umarım bu durum sizinde başınıza gelmez peki
konuda bahsettiğim kulaklıklar hakkında fikir sahibi misiniz yoksa razerı tek mi geçeyim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı