Alperen Bilici
Hectopat
Merhaba, yakın dönemde bir kulaklık almayı düşünüyorum. Aralarındaki fiyat farkı benim için pek önemli değil. Almışken oyunlarda bana en yardımcı olabilecek kulaklığı tercih etmek önceliğim. Sürekli olarak hard aim ve ses kasma odaklı Rust oynuyorum ve arada video çekip yayın açıyorum. Arkadaşımla bir deneme ve uzun süreli deneyimlerim sonucu kendi kullandığım Gamepower Raijin kulaklığımın uzaklardaki sesleri iletmediğini ve ses kasma açısından pek başarılı olmadığını fark ettim. Benim için nokta atışı ses tespiti yapabilecek, bass ve mikrofon konusunda beni üzmeyecek bir kulaklık arayışındayım. Bu ikisi arasında kaldım. İki tarafın da destekçisi çok fazla ve objektif yorumlarınız benim için değerli. Bazı kaynaklar Razer'in THX uygulaması ile ses ve mikrofon kalitesinin çok daha başarılı olduğunu belirtiyor, fakat bir o kadar kişi de HyperX'in nokta atışı ses tespiti olduğunu ama seslerin tiz olduğunu söylüyor. Doğru ayarlar ile nokta atışı ses tespiti yapabilecek, mikrofon, bass ve ses konusunda beni üzmeyecek kulaklık hangisi? Görüşlerinize açığım. Bilgisi olanlar için, Razer BlackShark V2 Pro 2023 modelinde THX, Synapse uygulaması için ek bir ücret ödememize gerek var mı yoksa kulaklığı aldığımız için içerisine dahil mi?