Blackshark V2 sesi değişiyor mu?

Bugün itibariyle blackshark v2 elime geçti ufakta olsa biraz kulaklığa değineyim. THX açınca aman aman bir ses olmuyor ama müzik ve filmlerde gayet iyi gibi. Ben kapalı şekilde eq ayarlarını yaparak oynuyorum gayet beğendiğimi söyleyebilirim kulaklığı. Bundan önce cloud 2 kullanıyordum onu iade edip buna geçmiştim. Mikrofonu kristal niteliğinde , sesler bas ve tizler eşit gibi biri birbirinden üstün gibi gelmedi bana yani iki taraf içinde abartılmamış.Ayrıca cloud 2 kullanırken silah sesleri ayak seslerine nazaran çok fazla geldiği için hiçbir türlü sorunu çözemediğimden dolayı iade etmiştim. Bu kulaklıkta hiçbir sorun ile karşılaşmadım. Bir daha kulaklık alacak olsam bu kulaklığı tercih ederdim başka soruların varsa cevaplayabilirim.
 
Bugün itibarıyla blackshark V2 elime geçti ufakta olsa biraz kulaklığa değineyim. THX açınca aman aman bir ses olmuyor ama müzik ve filmlerde gayet iyi gibi. Ben kapalı şekilde EQ ayarlarını yaparak oynuyorum gayet beğendiğimi söyleyebilirim kulaklığı. Bundan önce Cloud 2 kullanıyordum onu iade edip buna geçmiştim. Mikrofonu kristal niteliğinde, sesler bas ve tizler eşit gibi biri birbirinden üstün gibi gelmedi bana yani iki taraf içinde abartılmamış. Ayrıca Cloud 2 kullanırken silah sesleri ayak seslerine nazaran çok fazla geldiği için hiçbir türlü sorunu çözemediğimden dolayı iade etmiştim. Bu kulaklıkta hiçbir sorun ile karşılaşmadım. Bir daha kulaklık alacak olsam bu kulaklığı tercih ederdim başka soruların varsa cevaplayabilirim.

Game mode ve competitive mode ikisini de denediniz mi? Bende 3 yıldır Cloud 2 kullanıyorum. Ses kalitesinden çok memnunum açıkçası ancak hiç rahat gelmiyor artık başımı ağrıtıyor. Blackshark V2 daha hafif bir kulaklık rahat mı sizce? Net olarak Cloud 2'den daha iyi bir ses performansı var diyebilir misiniz?
 
Son düzenleme:
İlk olarak competitive modu apex ve cs go da denedim , battle royale tarzı oyunlarda işime yaradığını söyleyebilirim.Game modu açınca pek fark olmuyor gibi hissettirdi ama compititve mod cidden fark ettiriyor.Ayrıca benim kullandığım cloud 2 sorunluydu seslerde boğukluk oluyordu ve hiçbir ayak sesini alamıyordum o yüzden blackshark v2 usb çok çok daha iyi bence.Ha birde rahatlık olarak kullandığım en rahat kulaklık olabilir kendisi bundan önce hs35 ve dediğim gibi cloud 2 kullanmıştım benim de başımı ağrıtıyordu. Bu kulaklığı 2 - 3 saat bilgisayar başında kullandım ve açık ara farkla kullandığım en rahat kulaklık.
 
İlk olarak competitive modu Apex ve CS:GO'da denedim, Battle Royale tarzı oyunlarda işime yaradığını söyleyebilirim. Game modu açınca pek fark olmuyor gibi hissettirdi ama compititve mod cidden fark ettiriyor. Ayrıca benim kullandığım Cloud 2 sorunluydu seslerde boğukluk oluyordu ve hiçbir ayak sesini alamıyordum o yüzden blackshark V2 USB çok çok daha iyi bence. Ha bir de rahatlık olarak kullandığım en rahat kulaklık olabilir kendisi bundan önce HS35 ve dediğim gibi Cloud 2 kullanmıştım benim de başımı ağrıtıyordu. Bu kulaklığı 2 - 3 saat bilgisayar başında kullandım ve açık ara farkla kullandığım en rahat kulaklık.

Bu Game mod ve competitive mod ikisi de aynı anda açılmıyordu değil mi yani ikisinden birini kullanmak gerekiyor. Yanlış mı biliyorum hocam?
 
Bu Game mod ve competitive mod ikisi de aynı anda açılmıyordu değil mi yani ikisinden birini kullanmak gerekiyor. Yanlış mı biliyorum hocam?
Mesela bir oyunu seçip ordan game mod veya comptitive modu seçebiliyosunuz. Birkaç bir şey daha var onları denemedim şahsen ama dediğiniz gibi sadece bir tanesini seçilebiliyor.Sorularına tam cevap veremdiysem akşama kadar biraz daha kullanayım ben kulaklığı o zaman tekrar bu konuya yazarım.Ben de 2 aydır kulaklık arayışı içerisindeydim her şeyi araştırıyordum inceleme videoları , forumlarda insanların yorumlarını tek tek çoğu kulaklığı araştırdım.En son bu kulaklığı iyi ki tercih etmişim diyorum kullandığım kadarıyla.Akşam daha iyi sonuçlar elde edince tekrar yazarım.
 
Mesela bir oyunu seçip oradan Game mod veya comptitive modu seçebiliyosunuz. Birkaç bir şey daha var onları denemedim şahsen ama dediğiniz gibi sadece bir tanesini seçilebiliyor. Sorularına tam cevap veremdiysem akşama kadar biraz daha kullanayım ben kulaklığı o zaman tekrar bu konuya yazarım. Ben de 2 aydır kulaklık arayışı içerisindeydim her şeyi araştırıyordum inceleme videoları, forumlarda insanların yorumlarını tek tek çoğu kulaklığı araştırdım. En son bu kulaklığı iyi ki tercih etmişim diyorum kullandığım kadarıyla. Akşam daha iyi sonuçlar elde edince tekrar yazarım.

Sinerji de 750 TL'ye düşmüş kulaklık 4 saat sonra indirim bitiyor. Ben de çok araştırdım yorumları okudum, yabancı forumlarda incelemelere baktım, videolar izledim. Her şeyiyle iyi duruyor sanırım alacağım. Yorumlarınız için çok teşekkür ederim akşam yine de inceleme sonucunuzu yazarsanız çok iyi olur.
 
Çok iyi fiyat 5 gün önce 957 tlye almıştım :( o fiyata kaçırmayın derim hocam.Akşama tekrar yazarım.Ayrıca rica ederim bir sorununuz olursa beni etiketliyebilirsiniz elimden geldiği kadar yardımcı olurum.
 
Çok iyi fiyat 5 gün önce 957 tlye almıştım :( o fiyata kaçırmayın derim hocam.Akşama tekrar yazarım.Ayrıca rica ederim bir sorununuz olursa beni etiketliyebilirsiniz elimden geldiği kadar yardımcı olurum.
Eğer thx modunu aşık YouTubeda diğer insanlara bakıp ona göre profil yaparsanız thx nimetini anlayacaksınız emin olabilirsin oyun bittikten sonra stero moda geçebilirsin
 

Yeni konular

Geri
Yukarı