BlackShark V2 vs Cloud II

Bende her iki tarafta da aynı düzeyde ses veriyor. Denetim masasından ses ayarlarına girip baktınız mı? Belki sağ tarafın sesi sola göre daha azdır.
Arama çubuğuna ses ayarları sağdan ses denetim masası / kayıttan yürüt / hoparlör / hoparlör özellikleri / düzeyler. Oradan dengeye bastığınızda görebilirsiniz.
Eki Görüntüle 1724230
hocam hatta buradan sol tarafın sesini 90'ana çekiyorum öyle aynı oluyor düzeyler. Peki windowsta ses fullken kulaklığın üzerinden sesi kapatınca ses gelme var mı sizde?
 
Evet fakat kulaklığın üzerinden sesi kapatmıyorsunuz. En minimal düzeye getiriyorsunuz. Yani gelmesi normal.
Anladım hocam. Bu sol taraftan fazla ses gelme olayı gerçekten rahatsız edici ama her seferinde ayarlamak zorunda kalıyorum. Amazon'dan almıştım konuştuğumda stok kalmadığını o yüzden değiştiremeyeceklerini ama iade edebileceğimi söylediler fakat indirimde almıştım ve bu sorun harici bir problemim yok kulaklıkla iade edip etmemek arasında kararsız kaldım.
 
@Hotchys Bende Amazon'dan aldım. İlginç. Sol taraftan fazla ses gelme olayını daha önce görmüştüm başka bir kullanıcıda daha. Bende yok. Kullanımını aşırı etkiliyorsa iade et diyeceğim ama yok aşırı rahatsız etmiyor kullanırım dersen iade etme derim, fiyatı iyiydi çünkü.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı