Blackshark V2 vs HyperX Cloud 2

Kulaklık almaya karar verdim sizce hangisi daha iyi?
BlackShark V2 öneririm. Oyun profillerine göre ses ekolayzırını THX Spatial yazılımıylı otomatik ayarlıyor ve oyunun yapısına göre önemli sesleri daha yüksek sesli hale getiriyor. Mesela R6 gibi bir oyunda ayak seslerini yükseltirken ortamdaki çevre seslerini azaltıyor. Rust gibi bir oyunda silah ve çevre seslerini yükseltiyor böylece kolayca sesin geldiği yönü bulabiliyorsun. Müzik profilleri de gayet iyi. Kulaklığın ses yüksekliği o kadar fazla ki PC'nin sesini 30'dan yukarı çıkaramıyorum. Ses seviyesini daha fazla yükselttiğinde hoparlöre dönüşüyor. Yaklaşık 6 aydır kullanıyorum, bu sıcak günlerde 5-6 saat kadar kullandıktan sonra sıcaklık hissi veriyor ama çok rahatsız etmiyor, 10 dakikalık dinlendirmeyle kulaklık yastıkları hemen soğuyor.

BlackShark V2 öneririm. Oyun profillerine göre ses ekolayzırını THX Spatial yazılımıylı otomatik ayarlıyor ve oyunun yapısına göre önemli sesleri daha yüksek sesli hale getiriyor. Mesela R6 gibi bir oyunda ayak seslerini yükseltirken ortamdaki çevre seslerini azaltıyor. Rust gibi bir oyunda silah ve çevre seslerini yükseltiyor böylece kolayca sesin geldiği yönü bulabiliyorsun. Müzik profilleri de gayet iyi. Kulaklığın ses yüksekliği o kadar fazla ki PC'nin sesini 30'dan yukarı çıkaramıyorum. Ses seviyesini daha fazla yükselttiğinde hoparlöre dönüşüyor. Yaklaşık 6 aydır kullanıyorum, bu sıcak günlerde 5-6 saat kadar kullandıktan sonra sıcaklık hissi veriyor ama çok rahatsız etmiyor, 10 dakikalık dinlendirmeyle kulaklık yastıkları hemen soğuyor.
peki arctis 3 önerir misiniz?

Cloud 2 eski bir kulaklık açıkçası ben senin yerinde olsam blackshark V2 alırdım kumaş pedleri mikrofonu falan çok kaliteli.

Hocam Artics 3'ün ses seviyesi pek yeterli değil kişiden kişiye değişir ama bu yüzden iade eden çok kişi oldu.
anladım teşekkürler muhtemelen blackshark v2 alırım

Ben kullanmadığım cihaz hakkında yorum yapmıyorum fakat bir kaç yerdeki gözlemime göre giriş seviyesi bir kulaklık olmasından dolayı BlackShark V2'den 5-10 kat daha kötüdür.
anladım teşekkürler muhtemelen blackshark v2 alırım

Blackshark V2 kesinlikle, her türlü özelliği ve yazılımıyla katbekat önde olan bir kulaklık. Arctis 3 önermem, fiyatını hak etmeyen bir kulaklık. Mikrofonu ve ses kalitesinin Blackshark V2'den çok daha kötü olduğunu söyleyebilirim. Blackshark V2'yi kesinlikle almanızı öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı