Cemtastan23
Hectopat
- Makaleler
- 1
Yaklaşık 1500 TL gibi (100-200 TL artabilir, sorun değil) bir bütçeyle ekipman almayı düşünüyorum. Kulaklık ve mouseun kablosuz olması tercihim ancak kulaklıkların 1000 TL gibi abartı bir fiyat olması nedeniyle sadece fareyi kablosuz almayı düşünüyorum. FPS oyuncusu değilim, 7.1 önemli değil benim için. Klavyede bilek desteği çok önemli benim için ve mavi switch olması da hiç sorun değil. Tüm bu isteklerimin üzerine böyle bir set oluşturdum, alınır mı?
www.akakce.com
www.akakce.com
www.akakce.com

Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.800,76 TL'den başlayan fırsatları yakala!

Razer Basilisk X HyperSpeed RZ01-03150100-R3G1 Optik Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Basilisk X HyperSpeed RZ01-03150100-R3G1 Optik Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Basilisk X HyperSpeed RZ01-03150100-R3G1 Optik Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.644,62 TL'den başlayan fırsatları yakala!

GameNote HV-KB432L Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote HV-KB432L Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote HV-KB432L Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Son düzenleyen: Moderatör: