Rehber BlackShark V2 X için EQ rehberi

Xtreme5

Kilopat
Öncelikle merhaba, uzun süredir müzikle uğraşan biri olarak Razer BlackShark V2 X için en uygun bulduğum EQ profilini paylaşıp nasıl kullanılacağı hakkında kısa bir rehber yapmak istedim. İyi okumalar.

1. EqualizerAPO'yu indirip kurun. Kurulumun sonunda Device Selector penceresinde ilgili ses çıkış aygıtını seçin. Kulaklığı kasanın arkasına taktıysanız hoparlör olarak gözükebilir.

2. AutoEq linkine gidin ve yukarıya BlackShark V2 X diyerek aratın. Karşınıza Crinacle'ın hazırladığı bir Config dosyası çıkacak. Sağdan ilgili programı EqualizerAPO ParametricEq olarak seçin ve indirin. Dosyanın silinme ihtimaline karşı linkini aşağı bırakıyorum.
3. Equalizer APO Configuration Editor programını çalıştırın. Birinci sekmedeki pre-AMP ayarını kapatın, ikinci sekmeden indirdiğiniz .txt dosyasını seçin ve artık hazırsınız.

Screenshot 2025-03-26 155517.png

BlackShark V2 X EQ by crinacle

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle merhaba, uzun süredir müzikle uğraşan biri olarak Razer BlackShark V2 X için en uygun bulduğum EQ profilini paylaşıp nasıl kullanılacağı hakkında kısa bir rehber yapmak istedim. İyi okumalar.

1. EqualizerAPO'yu indirip kurun. Kurulumun sonunda device selector penceresinde ilgili ses çıkış aygıtını seçin. Kulaklığı kasanın arkasına taktıysanız hoparlör olarak gözükebilir.

2. AutoEq linkine gidin ve yukarıya BlackShark V2 X diyerek aratın. Karşınıza Crinacle'ın hazırladığı bir Config dosyası çıkacak. Sağdan ilgili programı equalizerapo parametriceq olarak seçin ve indirin. Dosyanın silinme ihtimaline karşı linkini aşağı bırakıyorum.
3. equalizer apo Configuration editor programını çalıştırın. Birinci sekmedeki pre-AMP ayarını kapatın, ikinci sekmeden indirdiğiniz .txt dosyasını seçin ve artık hazırsınız.

Eki Görüntüle 2454348

BlackShark V2 X EQ by crinacle

Yav hocam ben bu equlaizeri indirdiğimde virüs yemiştim Next next dediğim için mi yoksa yanlış yerden falan mı indirmişim?

Diğer konuda dolby kullanıyorum demilsin. Burdada farklı şeogram paykaşmışsın her ikisinide mi kullanacaz yoksa ya bunu yada dolbyimi kullan kastediyorsun

Diğer konuda dolby kullanıyorum demilsin. Burdada farklı şeogram paykaşmışsın her ikisinide mi kullanacaz yoksa ya bunu yada dolbyimi kullan kastediyorsun
Hocam dolby atmos uzamsal ses programıdır. Bu Equalizer, ikisini de kullanıyorum.

Hocam BlackShark v2Xdeki sesi yukseltince cızırtı gelme sebebi ile bir bilginiz var mı?
Bende olmuyor belki kabloda temassızlık olabilir

Technopat Haberler

Geri
Yukarı