BlackShark V2 X mi 2.el Arctis nova 1 mi?

RudeBoy01

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, 1500 TL bütçem var. Sıfır BlackShark V2 mi almalıyım yoksa ikinci el garantili 9 ay kullanılmış Arctis nova 1 mi almalıyım? Nova 1 düşünme sebebim mikrofonda noise canceling özelliği olması. Monster laptop kullanıyorum. BlackShark kullananlar ses kartlarının kötü olduğu için verim alamadıklarını yazmışlar. O yüzden nova 1 bana daha mantıklı geliyor benim için önemli olan mikrofon kalitesi. Yardımcı olursanız sevinirim gün içinde alacağım. İyi sosyaller.

Nova 1'de noise canceling olduğundan emin misin ? Çünkü yok yazıyor karşılaştırmada.

Screenshot_1.png

Mikrofon kalitesi olarak ikisininin de aynı. İstersen gösterdiğim yerden ses örneğini dinleyebilirsin.

Screenshot_1.png

Nova 1'de noise canceling olduğundan emin misin? Çünkü yok yazıyor karşılaştırmada.

Eki Görüntüle 1930871

Mikrofon kalitesi olarak ikisininin de aynı. İstersen gösterdiğim yerden ses örneğini dinleyebilirsin.

Eki Görüntüle 1930873

Merhaba, cevap için çok sağ olun aşırı faydalı bir karşılaştırma. Noise canceling nova 1 de uygulamasında var diye biliyorum yabancı bir inceleme kanalında test edilirken gördüm ve Razer'e göre çok daha temiz bir ses sağlıyordu açıldığında. Sizin düşünceniz nedir sizce hangisini alayım.

Kullanmadığım için tam bilemiyorum ama karşılaştırmada ikisi de birbirine yakın kulaklıklar gibi görünüyor. İnternetten nova incelemelerine baktım yazılımının bayağı iyi olduğunu, oyunda ayak seslerini çok net duyulduğunu söylemişler. Valorant, CS:GO gibi oyunlar oynuyorsan alınabilir nova 1.

Noise canceling olayını görmedim ama varsa kullan tabiki. Eğer yoksa ve Notebok'un RTX serisi bir NVIDIA kartlıysa NVIDIA Broadcast noise canceling yapabiliyor. Ya da OBS stüdyo ile ses engelleme özelliği de mevcut yayın yapmayı düşünüyorsan. Belki başka programların da böyle bir özelliği vardır.

Nova 1'de noise canceling olduğundan emin misin? Çünkü yok yazıyor karşılaştırmada.

Eki Görüntüle 1930871

Eki Görüntüle 1930873

Hayır var ve gg programında yapay zeka ile gürültü engelleme var. 2.'si bütün kulaklıklarda var fakat 1.'si gerçekten iyi çalışıyor. Ses olarak aşağı yukarı aynılar falat ses kasma olarak nova 1 çok daha iyi bir kulaklık. 1'er hafta kullandım deneyimlerim bunlar.

Hayır var ve gg programında yapay zeka ile gürültü engelleme var. 2.'si bütün kulaklıklarda var fakat 1.'si gerçekten iyi çalışıyor. Ses olarak aşağı yukarı aynılar falat ses kasma olarak nova 1 çok daha iyi bir kulaklık. 1'er hafta kullandım deneyimlerim bunlar.

Amazon.com.tr bu ürün neden bu kadar ucuz farklı bir model mi yoksa indirim mi var 1590 TL olarak gözüküyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı