BlackShark V2 X mi, Arctis Nova 1 mi, Cloud Stinger Core mu?

joko

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, 500-600 lira diye başladığım kulaklık arayışıma bütçeyi 1000 TL civarına çıkartarak devam ediyorum. Bugün yarın siparişini vermem gerekiyor.

Kulaklığı girişleri ve ekran kartını bilmeniz açısından laptopta kullanacağımı belirteyim.

Benim bulabildiğim en iyi fiyatlar ve alternatifler şunlar:

Tamamen FPS oyunları odaklı ses kasma amaçlı kullanılacaktır. Bunlardan hangisini seçmeliyim? Veya bu fiyata daha iyi alternatifleri var mıdır?

Merhaba, 500-600 lira diye başladığım kulaklık arayışıma bütçeyi 1000 TL civarına çıkartarak devam ediyorum. Bugün yarın siparişini vermem gerekiyor.

Kulaklığı girişleri ve ekran kartını bilmeniz açısından laptopta kullanacağımı belirteyim.

Tamamen FPS oyunları odaklı ses kasma amaçlı kullanılacaktır. Bunlardan hangisini seçmeliyim? Veya bu fiyata daha iyi alternatifleri var mıdır?
Kanka özellikler hemen hemen aynı gibiydi ben baya araştırmıştım aklım arctics 1 nova da kaldı özellikle beyazı o daha şık duruyor

Black shark v2x SS den daha iyi diyorlar ama nedeni ortada yok .p

Hyper x in bu modeline bakmadım

Sana tavsiyem de vatanda 1900 TL şu an g435 i alıp o kablosuz deneyimini tadabilirsin he diyorsan daha artmaz rampage cracke bakabilirsin

Yok kardeşim bu 3 ü dışı almam diyorsan bana kalırsa yakışıklı olması yönüyle ss

V2X. Ama Nova 1’de tercih edilebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı