BlackShark V2X ile USB versiyon arasındaki fark nelerdir?

RuniK10

Femtopat
Daha fazla  
İtopya'daki BlackShark V2X USB de ses kartı var mı? V2X in beyaz olanını almak istiyorum ama jak girişli. USB olan ile arasında bir fark varsa USB'li olanı alacağım.

@550519

Son düzenleyen: Moderatör:
Aralarında devasa fark falan var diyorlardı forumda. Sadece ses kartı değilmiş. Tam olarak nedir farkları ama bilmiyorum.

Fiyat farkı yüksek.
V2 olmalı sizin bahsettiğiniz model bu v2x USB versiyonu.
buradan en alta inince görebilirsiniz.

Bu versiyon büyük bir ihitimalle yeni cikmis. İnceleme vs yok. YouTube bile yabanci incelemerde 1 kisi almis. İtopya ürün bilgilerinde usb oldugu icin anakartin ses kartina gerek kalmadan, kendi ses cikisini isliyor tarzi bir sey yaziyor. Seçeneklerde de ses karti mevcut gozukmekte ama uzerinde ses kartinin ayar tusu vs yok. Sadece usb girisi gozukuyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu versiyon büyük bir ihitimalle yeni cikmis. İnceleme vs yok. YouTube bile yabanci incelemerde 1 kisi almis. İtopya ürün bilgilerinde usb oldugu icin anakartin ses kartina gerek kalmadan, kendi ses cikisini isliyor tarzi bir sey yaziyor. Seçeneklerde de ses karti mevcut gozukmekte ama uzerinde ses kartinin ayar tusu vs yok. Sadece usb girisi gozukuyor.

Anladım teşekkürler sanırım beyaz olanı almayıp bunu alıcam teşekkürler yardımlarınız için.

V2 olmalı sizin bahsettiğiniz model bu v2x USB versiyonu.
buradan en alta inince görebilirsiniz.
Evet hocam şunu kastetmiştim. Birisi şu an 2.726 TL gözüküyor. Diğeri 1.343 TL

Aralarında çok fark varmış galiba ama tam bilmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı