BlackShark v2X mikrofonda kapatma tuşu çalışmıyor

522223

Decapat
Merhaba cuma günü MediaMarkt üzerinden bir BlackShark v2X aldım ve kargo bugün elime ulaştı. Fakat bir sorunum var. Kulaklığın üzerindeki mekanik mikrofon kapatma açma tuşuna ne kadar basarsam basayım çalışmıyor. Her türlü karşı tarafa sesim gidiyor. Sorun ne olabilir ve nasıl çözebilirim?

Fiyatı normal değil mi hocam Teknosa vatan İtopya ve birçok mağazada 1280-1290 TL civarı bende o fiyata aldım zaten. İade etmekte istemiyorum pek yok mudur bunun bir çözümü.
Çözümü yok, ürün bozuk demek ki. Sizi anlıyorum ben de bir şey alınca iade etmeye çekiniyorum ama hakkınızı aramak lazım. 1 hafta kulaklıksız durun ölmezsiniz. Sağlamını alırsınız sonra.

Çözümü yok, ürün bozuk demek ki. Sizi anlıyorum ben de bir şey alınca iade etmeye çekiniyorum ama hakkınızı aramak lazım. 1 hafta kulaklıksız durun ölmezsiniz. Sağlamını alırsınız sonra.

Hocam az önce fark ettim kulaklıkta herhangi bir sorun yok. Telefonuma takıp denedim. Buton çalışıyor bastığım anda ses kesiliyor tekrar basınca tekrar geliyor. Ayrıca bilgisayarda mikrofonda çok kaliteli ses vermiyordu ama sanırım bu kadar oluyor diye üstüne düşmemiştim. Telefonda kat ve kat kaliteli bir kayıt aldım laptopumun ses kartı driverlerinde bir problem var sanırsam.

Hocam az önce fark ettim kulaklıkta herhangi bir sorun yok. Telefonuma takıp denedim. Buton çalışıyor bastığım anda ses kesiliyor tekrar basınca tekrar geliyor. Ayrıca bilgisayarda mikrofonda çok kaliteli ses vermiyordu ama sanırım bu kadar oluyor diye üstüne düşmemiştim. Telefonda kat ve kat kaliteli bir kayıt aldım laptopumun ses kartı driverlerinde bir problem var sanırsam.
O zaman kaliteli bir harici USB ses kartı almalısınız. Böylece laptopunuzda da kulaklığı maksimum verimle kullanırsınız. Yeni bir konu açarsanız öneriler sunuculacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı