BlackShark v2X şu an alınmalı mı?

Bütçe
1500

682224

Picopat
Geçenlerde Nova 1 için konu açtım fakat BlackShark v2X indirime girince direkt alayım dedim. 1500 lira bütçem var, PC'de kullanacağım ve genel olarak oyun-müzik için kullanacağım. Mikrofonunun iyi olması benim için önemli etkenlerden birisi. Sizce bu fiyatlar daha düşer mi, yoksa daha kaçırmadan hemen BlackShark v2X alayım mı?

Ses kartı iyi olanlar için v2X diyorlar fakat ben laptop kullanıyorum ve ses kartım o kadar kaliteli değil diye biliyorum.

Mikrofonun gizlenebilir olması da Nova 1'e yitiyor beni, çünkü rekabetçi oyunlar ile pek bir işim yok. Müzik ve genel kullanım için alacağım alırsam da.

@ardacanci

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de ikisi arasında kalıp Blackshark aldım, performansı bana daha iyi geldi.

Ben de ikisi arasında kalıp BlackShark aldım, performansı bana daha iyi geldi.

BlackShark'ın oyun performansı açık ara daha iyi diyorlar. Fakat benim amacım müzik ve mikrofonu için. Dışarıda falan da kullanabileyim diye Nova 1 istiyorum aslında fakat arada çok fark varsa BSV2X alacağım.

Nova1'in ses kartli USB mi? Oyleyse nova1 al. V2X eger ses yongan iyi degilse iyi deneyim olmaz zaten.

Nova1 ile v2X denk diye biliyorum.

Nova1'in ses kartli USB mi? Oyleyse nova1 al. V2X eger ses yongan iyi degilse iyi deneyim olmaz zaten.

Nova1 ile v2X denk diye biliyorum.

Nova 1 de ses kartı yok. Ses yongam da laptop kullandığım için (IdeaPad Gaming 3) iyi değil diye biliyorum.

Eğer denk ise Nova 1 alayım o zaman. Sizce ne yapayım?

Degiller, BV2 X daha iyi diye biliyorum.

Muzik icin neden bu kulakliklara yöneliyorsunuz?@682224

Bu bütçede çok iyi kulaklık yok araştırdığım kadarıyla. Kulak içi bir kulaklık almak istemiyorum, kulaklarım ağrıdan dolayı çok yıprandı. Kafa üstü rahat bir şey istiyorum. Eskisi kadar rekabetçi oyunlar oynamıyorum, oynarsam FIFA, Bannerlord, RDR 2 vs. oynuyorum. Yani benim bir kulaklıktan beklentim dinlediğim müzik bana keyif versin ve video görüşme toplantılarında mikrofonu kötü performans göstermesin oldu. Sizce bu sebeplerden dolayı Nova 1 mantıklı mı, alırsam pişman olur muyum? Olacaksam ne alayım sizce?

Bu bütçede çok iyi kulaklık yok araştırdığım kadarıyla. Kulak içi bir kulaklık almak istemiyorum, kulaklarım ağrıdan dolayı çok yıprandı. Kafa üstü rahat bir şey istiyorum. Eskisi kadar rekabetçi oyunlar oynamıyorum, oynarsam FIFA, Bannerlord, RDR 2 vs. oynuyorum. Yani benim bir kulaklıktan beklentim dinlediğim müzik bana keyif versin ve video görüşme toplantılarında mikrofonu kötü performans göstermesin oldu. Sizce bu sebeplerden dolayı Nova 1 mantıklı mı, alırsam pişman olur muyum?
Muzik performansi kotu olmali Nova 1'in, diger konuda da deginmistim buna. Mikrofonu hakkinda fazla bilgim yok.

Olacaksam ne alayım sizce?
Opus X olabilir. QCY kulakliklara vs. bakin diyecegim fakat onlarda sadece gündelik kullanima yönelik.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı