RezervasyonSizce hangisi? Başka önerileriniz varsa açığım.
Not: Bütçe 1700 civar
Blackshark V2X yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum ses kalitesi gayet iyi ve 8-9 saat çıkarmadığımı bilirim rahatlık konusunda başarılı bir ürün. Mikrofonu da gayet iyi öneririm.Sizce hangisi? Başka önerileriniz varsa açığım.
Not: Bütçe 1700 civarı.
Sizce hangisi? Başka önerileriniz varsa açığım.
Not: Bütçe 1700 civarı.
BlackShark v2X yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum ses kalitesi gayet iyi ve 8-9 saat çıkarmadığımı bilirim rahatlık konusunda başarılı bir ürün. Mikrofonu da gayet iyi öneririm.
Hocam HS65'i pedlerden dolayı pek istemiyorum açıkçası, suni deri olması ve değişmemesi beni v2x'e itiyor.HS65 daha iyi ama kafan ve kulakların büyükse rahatsız eder. Kafan ve kulakların büyükse Razer tercih et.
İtopyada var hocam.HS65'i nereden buldun 1700 TL'ye.
FPS oyunlarinda nasıl.
BlackShark v2X yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum ses kalitesi gayet iyi ve 8-9 saat çıkarmadığımı bilirim rahatlık konusunda başarılı bir ürün. Mikrofonu da gayet iyi öneririm.
Sanırım bende alacağım hocam. Pedleri suni değil sanırsam?Blackshark V2X yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum ses kalitesi gayet iyi ve 8-9 saat çıkarmadığımı bilirim rahatlık konusunda başarılı bir ürün. Mikrofonu da gayet iyi öneririm.
Bende v2X kullanıyorum mikrofonu bayağı başarılı ve 11-12 saat kullanımda bile kulaklar ağrımıyor o yönden çok başarılı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.