BlackWidow Chroma tuşları tam çalışmıyor

Homer00

Picopat
Mekanik klavye tuşları bazen tam çalışmıyor, mesela geçen gün C harfi tam basmıyordu iyice basmam gerekiyordu ve ı harfi aynı şekilde. Ondan önce ise W harfinde sorunlar yaşıyordum ve F. Bugün ise J ve P harfinde sorun yaşıyorum. Sert bir şekilde basılı tutunca algılıyor fakat bu şekilde kullanmak işkence :)) Tamamen temizledim klavyeyi hatta bugün internetten sipariş verdiğim sprey geldi ve klavyeyi tamemen söküp kart kısmını Switch'lerin arka kısmı olan yeri falan spreyledim hep, spreyleme öncesi C harfi ile I harfi çalışmazken şimdi ise J ve P harfinde sorun yaşıyorum. Tamemen çalışmamazlık yok sert bir şekilde basmam gerekiyor. Sizce sorun tam olarak nedir? Sorun sabit bir veya birkaç tuştan dolayı değil zaman zaman başka tuşlarda sorun yaşıyorum, aynı sorunu.
Klavyem: BlackWidow Chroma
Satın aldığım ve bugün denediğim sprey: https://www.hepsiburada.com/2li-set...kart-temizleyici-sprey-200-ml-p-HBV00000EJLBH

@enonertetanem @221420 Hocam sizleri gördüm klavye konularında etiketlemek istedim, kulaklık önerilerinizden sonra şimdi klavye konusunda bilginiz varsa yardım isteyeceğim :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı