Blackwidow nasıldı?

• Konuyu başlatan Akif
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 1.160
Makaleler
65
Daha fazla  
Meslek
Öğretmen
Gayet güzeldi. Infinity Saga severleri izlemeli. Ancak beklentiyi yükseltmeyin lütfen. Sonuçta birçok küresel felaket gördük ve bu Blackwidow'un origin hikayesi. Ayrıca 4. aşama için de güzel bir giriş yapılmış After Credits sahnesinde. Beklentiyi yükseltmeden izlenmeli diye düşünüyorum.

Gelelim filme. Ortalarda durgunluk oldu ve sıkıldım sayılır ileri atlamak istedim. Aksiyon sahneleri çok güzel olmasına karşın sayısı azdı. Ancak filmin genel yapısı ve karakterleri beni memnun etti. Spoilerlı yorumumu aşağıya bırakıyorum.

Red Guardian çok komikti çok sevdim. Blackwidow'un kardeşi muhteşemdi. Kendisini ileride görmeye devam etmek daha güzel olacak. Blackwidow'la tam bir küçük kardeş olup da alay etmesi harikaydı. Civil War sonrasında ancak bu olurdu bence. Ancak hayal kırıklığım çok güçlü ablayla Blackwidow'un Boss Fight yapmamış olması. İyi bir boss savaşı istemiştim. Filmi 2D altyazılı izledim ve kesinlikle öneririm. Çok daha rahat oluyor. Keşke yıllardır 2D seçeneği sunsalardı.

Son düzenleme:
Hocam ne ara geldi 9 Temmuz'da İngiliz versiyonu çıkmadı mı?
Dünya ile aynı anda vizyona giriyor Türkiye'de de. Bir fark yok ki. Sadece Hindistan'da vizyona girmemiş sanırım.

O after credit neydi öyle ya. Hem ateşlendim hem nefret kustum resmen. İlerleyen dizi ve filmlerin çok daha farklı olacağı, Yelena'nın yeni bir Black Widow olarak dahil olacağını gözümüze soktular ama insanın içini kararttılar. +Hawkeye dizisi için çok sabırsızlanmaya başladım.

Spoilersiz: Oyuncu seçimleri harikaydı, Yelena ile Nat uyumu şahsen MCU'da Falcon ve Bucky uyumundan sonra en iyi ikiliydi derim fakat gerçekten baydıran sahneler vardı. Filmde aksiyon eksikti evet fakat Natasha süper güçlere sahip biri olmadığı için uçma kaçma ışınlanma gibi şeyler yoktu filmde. Marvel'ı bilmeyen birisi bile dümdüz tadımlık film gibi gider izler yani. Ama benim gibi damarını kessen Marvel akacak insanlar izlerken yerinde duramaz onu söyleyeyim :D

Dün izleme fırsatım oldu.
Red Guardian karakterine bayıldım. Soğuk havada elleri üşümesin diye işemesinden tut, kırmızı Oda'da kulaklık var sanıp konuşması bayağı güldürdü. Ama çok aksiyon göremedim. "scarlett johansson" seviyorsanız yine de izlenebilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı