- Makaleler
- 65
Daha fazla
- Meslek
- Öğretmen
Gayet güzeldi. Infinity Saga severleri izlemeli. Ancak beklentiyi yükseltmeyin lütfen. Sonuçta birçok küresel felaket gördük ve bu Blackwidow'un origin hikayesi. Ayrıca 4. aşama için de güzel bir giriş yapılmış After Credits sahnesinde. Beklentiyi yükseltmeden izlenmeli diye düşünüyorum.
Gelelim filme. Ortalarda durgunluk oldu ve sıkıldım sayılır ileri atlamak istedim. Aksiyon sahneleri çok güzel olmasına karşın sayısı azdı. Ancak filmin genel yapısı ve karakterleri beni memnun etti. Spoilerlı yorumumu aşağıya bırakıyorum.
Gelelim filme. Ortalarda durgunluk oldu ve sıkıldım sayılır ileri atlamak istedim. Aksiyon sahneleri çok güzel olmasına karşın sayısı azdı. Ancak filmin genel yapısı ve karakterleri beni memnun etti. Spoilerlı yorumumu aşağıya bırakıyorum.
Red Guardian çok komikti çok sevdim. Blackwidow'un kardeşi muhteşemdi. Kendisini ileride görmeye devam etmek daha güzel olacak. Blackwidow'la tam bir küçük kardeş olup da alay etmesi harikaydı. Civil War sonrasında ancak bu olurdu bence. Ancak hayal kırıklığım çok güçlü ablayla Blackwidow'un Boss Fight yapmamış olması. İyi bir boss savaşı istemiştim. Filmi 2D altyazılı izledim ve kesinlikle öneririm. Çok daha rahat oluyor. Keşke yıllardır 2D seçeneği sunsalardı.
Son düzenleme: