Blacshark V2 X mi Havit H2002D mi?

Hocam sakın BlackShark V2 X almayın. 300 liralık rampage kulaklığımın ses kalitesi bile 3 e katlardı o derece
Abartin abartin. 1800luk kulaklik degil orasi ayri ama yerin dibine sokmaya da gerek yok. Ya kulakliktan anlamiyorsunuz, yada berbat bir anakartla deneyimlemissiniz. 3 farkli bilgisayarda denedim hepsinde bambaska sonuclar aldim. Olay tamamen ses karti.

Şuan o kulaklığı değil de bir benzeri Gamenote (Havit) H2029U kullanıyorum. 3. senemize gireceğiz belki de 4. tek şikayetim mikrofonun ses düşüklüğü.

Anakartım sistem özetinde Abra A7 v11.1 olarak gözüküyor Razer uyar mu bu anakarta.
Normalde bilgisayarım Abra A5 15.4 tamire gittikten sonra böyle gözükmeye başladı.

Hocam sakın BlackShark V2 X almayın. 300 liralık rampage kulaklığımın ses kalitesi bile 3 e katlardı o derece
Ses kartınız kötü olduğu için böyledir.

Havit H2002D 750 TL.
BlackShark V2 X 1750 TL.
1000 TL fiyat farkına değer mi?
Hayır, değmez.

Hocam ses kartım ortalamanın üstünde aslında. Sıkıntı bana gelen kulaklıkla alakalı da olabilir ama bana soracak olursanız bir daha kulaklık alacak olsam asla bunu almazdım.
Ortalamanın üstünde derken? Ses kodeğini belirt.

Anakartım sistem özetinde Abra A7 v11.1 olarak gözüküyor Razer uyar mu bu anakarta.
Normalde bilgisayarım Abra A5 15.4 tamire gittikten sonra böyle gözükmeye başladı.
Realtek ALC 2xx serisinden bir ses kodeğine sahip olduğunuzu tahmin ediyorum, yetersiz performans verir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı