Blade-5600 Sisteme Vento VG10F, FSP650 PSU güncellemesi yaptım, mantıklı mı?

Sgiyrant

Decapat
Katılım
2 Ocak 2021
Mesajlar
85
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba, dün Gaming.gen.TR sitesinden şu sistemi sipariş ettim;

İşlemciyi 5600X, anakartı B550M-K ve kasayı da Vento VG10F modeline çevirdim. Kasanın markası beni endişelendiriyor ancak içinde güç kaynağı olarak FSP650-51AAC modeli bulunuyor. Sizce FSP'nin bu modeli bu sistem için yeterli midir ve kalite açısından sıkıntı yaşar mıyım? En azından beni 2 - 3 ay boyunca götürür mü? Siparişi iptal bile edebilirim. Cevaplarsanız çok sevinirim.
 
Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba, dün Gaming.gen.TR sitesinden şu sistemi sipariş ettim;

İşlemciyi 5600X, anakartı B500M-K ve kasayı da Vento VG10F modeline çevirdim. Kasanın markası beni endişelendiriyor ancak içinde güç kaynağı olarak FSP650-51AAC modeli bulunuyor. Sizce FSP'nin bu modeli bu sistem için yeterli midir ve kalite açısından sıkıntı yaşar mıyım? En azından beni 2 - 3 ay boyunca götürür mü? Siparişi iptal bile edebilirim. Cevaplarsanız çok sevinirim.
Hocam fsp çok iyi markadır sizi yıllarca götürür.
 
Arkadaşlar merhaba, dün Gaming.gen.TR sitesinden şu sistemi sipariş ettim;

İşlemciyi 5600X, anakartı B500M-K ve kasayı da Vento VG10F modeline çevirdim. Kasanın markası beni endişelendiriyor ancak içinde güç kaynağı olarak FSP650-51aac modeli bulunuyor. Sizce FSP'nin bu modeli bu sistem için yeterli midir ve kalite açısından sıkıntı yaşar mıyım? En azından beni 2 - 3 ay boyunca götürür mü? Siparişi iptal bile edebilirim. Cevaplarsanız çok sevinirim.

Güzel hocam hayırlı olsun.
 

Geri
Yukarı