BLADE-6600 vs DA-C5

Wattef

Femtopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Herkese merhaba, 15.000TL bütçem var bilgisayar almayı düşünüyorum. Araştırıyorum lakin hep aklıma takılan sorular oluyor.
DA-C5 alacaktım @Prime777 hocanın bazı yorumlarına denk geldim ve açıkçası gözümü açtı teşekkür ederim.
Sorumu sorayım sizce hangi sistemi alayım?

Benim tercihim Blade-Dual 5 5600 olduğu için ama anakart, olsun kasa, PSU olsun yorumlarınızı merak ediyorum ve bu fiyata daha iyi sistem olur mu?

İllaki üçü arasından tercih yapılacaksa 5600 işlemcili Blade PC. DA-C5 bileşen kalitesi anlamında kötü. Giriş seviye anakart, Everest kasa, son derece dandik Everest PSU... Blade sistemler güzel.

Onlar şart değilse bu iyi:

Herkese merhaba, 15.000TL bütçem var bilgisayar almayı düşünüyorum. Araştırıyorum lakin hep aklıma takılan sorular oluyor.
DA-C5 alacaktım @Prime777 hocanın bazı yorumlarına denk geldim ve açıkçası gözümü açtı teşekkür ederim.
Sorumu sorayım sizce hangi sistemi alayım?

Benim tercihim Blade-Dual 5 5600 olduğu için ama anakart, olsun kasa, PSU olsun yorumlarınızı merak ediyorum ve bu fiyata daha iyi sistem olur mu?

R5 5600 olan en mantıklısı. Ama eğer bir süre bekleyim düşük performansla oynayım diyorsan en mantıklısı bence kendin R5 7500F 650-750W PSU'su olan ekran kartsız PC toplamak. Üstüne 2-3K artarsa ikinci elden GTX 1070 falan alırsın sonra paranı biriktirip üst modele geçersin. Hempide AM5+DDR5 sistemin olur.

İllaki üçü arasından tercih yapılacaksa 5600 işlemcili Blade PC. DA-C5 bileşen kalitesi anlamında kötü. Giriş seviye anakart, Everest kasa, son derece dandik Everest PSU... Blade sistemler güzel.

Onlar şart değilse bu iyi:

Teşekkürler yüksek ihtimal bunu alacağım

SSD sizce düşük mü ideal mi? Hiç açmadığım MLD M300 M2 SSD var onun yerine bunu taksam olur mu?

Son düzenleme:
MLD SSD alınmaz, okuma yazma değerlerine aldanmayın. Kioxia seçin.
Kioxia Exceria yapabilirsiniz.
Tercihim fox-bonfire olacak öğrenmek amaçlı soruyorum BLADE-DUAL Ryzen 5 5600 sistem ile arasında ki farklar tam olarak nedir?
Ana kart olarak b450m daha iyi diye biliyorum işlemci olarak kafa kafayalar Ryzen 5 5600 i3-13100f bunun için artıları eksileri sizce nedir?

Tercihim fox-bonfire olacak öğrenmek amaçlı soruyorum Blade-Dual Ryzen 5 5600 sistem ile arasında ki farklar tam olarak nedir?
Anakart olarak B450M daha iyi diye biliyorum işlemci olarak kafa kafayalar Ryzen 5 5600 i3-13100F bunun için artıları eksileri sizce nedir?

Ekran karti farki var. RX 6600 ile RX 6650 XT arasinda 13100F ve 5600 arasindan daha iyi fark var. İslemciler, her iki ekran kartini da besleyeceginden ekran kartini yuksek tutmak daha iyi olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı