BLADE-6600 vs DA-C5

Son düzenleme:
@Prime777 @Caner Uncu
1.000TL daha ekleyerek bunu almak sizce mantıklı mı?
Yorumlarına göre PCI 3.0 - 4.0 sorunları ve ekran kartının 8 GB olması nedeniyle alakalı alınmaz deniyor.

Ben sepete ekleyemiyorum. Birkac parca degistirip sepete eklemeyi denedim, eklendi gosterdi. Eger siz alabiliyorsaniz ve 16K-17K fiyatiysa, guzel.

Sistem stokta yok, hemen bitti o sistem. 16 bin liraya kalmaz.

Her parçayı değiştirdim ama hiçbir şekilde "sepete ekle" butonu çıkmıyor, nasıl eklediniz 😄

Kasayi degistirdim, M.2 SSD ekledim ve birden ekleme butonu sari oldu. Bastim ve sepete ekledim, sepete gittim ama sepet bombos. :D

Sepete eklendi demisti.

Ben sepete ekleyemiyorum. Birkac parca degistirip sepete eklemeyi denedim, eklendi gosterdi. Eger siz alabiliyorsaniz ve 16K-17K fiyatiysa, guzel.
Sistem stokta yok, hemen bitti o sistem. 16 bin liraya kalmaz.

Her parçayı değiştirdim ama hiçbir şekilde ''Sepete ekle'' butonu çıkmıyor, nasıl eklediniz 😄
1 saate açılacak dendi direkt bitmiş video yorumlarında herkes 20.000tl satarız iyi oldu yazmış al satcılardan kurtuluş yok

Fazla kafam karışmadan en iyisi fox-bonfire alayım demiş olduğunuz ssd inceledim herkes kronik diyor ama önceden incelediğim için pek inandırıcı değil bu tarz yorumlar. Okuma yazma değeri düşük mü değil mi pek emin olamadım 1700/1600 yeterli mi bu sisteme yeterli ise direkt daha fazla karıştırmadan sipariş edeceğim. Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim

1 saate açılacak dendi direkt bitmiş video yorumlarında herkes 20.000TL satarız iyi oldu yazmış al satcılardan kurtuluş yok.

Fazla kafam karışmadan en iyisi fox-bonfire alayım demiş olduğunuz SSD inceledim herkes kronik diyor ama önceden incelediğim için pek inandırıcı değil bu tarz yorumlar. Okuma yazma değeri düşük mü değil mi pek emin olamadım 1700/1600 yeterli mi bu sisteme yeterli ise direkt daha fazla karıştırmadan sipariş edeceğim. Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.

Kioxia Exceria mi? Evet, o hiz yeterli ve DRAM'li oldugundan guzel SSD.

hocam bu sisteme yorumunuz nedir?

FOX-BONFIRE sistemine güncel olarak Windows 10 mu Windows 11 mi kurulması daha doğru olur? Kimisinden güncellemeler çekildi, Kimisinde ki hatalar düzeltildi pek karar veremedim performans açısından sorun yaratacak kadar büyük sorun değildir diye düşünüyorum yine de sormak istedim.

Son düzenleme:
Hocam bu sisteme yorumunuz nedir?

Fox-bonfıre sistemine güncel olarak Windows 10 mu Windows 11 mi kurulması daha doğru olur? kimisinden güncellemeler çekildi, kimisinde ki hatalar düzeltildi pek karar veremedim performans açısından sorun yaratacak kadar büyük sorun değildir diye düşünüyorum yine de sormak istedim.

Windows 11 kurabilirsiniz.

NVIDIA isterseniz, attığınız sistem alınabilir. Ama RX 6650 XT daha güçlü.

hocam merhabalar, Sistem toplamayı parçaları yeni öğrendiğim için bi kaç soru sorucam cevaplarsanız sevinirim.

BLADE-DUAL-6600 ile FOX-BONFIRE arasında ekran kartı farkı olduğunu söylemiştiniz bu performans için Fox-Bonfire daha mantıklıydı dediğiniz gibi ama ileri yönelik alacaksak hangisi olmalı

BLADE içinde B450m-k var. Fox içinde H610m-k var bildiğim kadarıyla B450m daha iyi bir anakart ileri yönelik bir sistemde
B450m daha mantıklı bir sistem olmuyor mu?
İleride arttırmak istersem h610m-k sorun çıkartmaz mı?

hocam merhabalar, Sistem toplamayı parçaları yeni öğrendiğim için bi kaç soru sorucam cevaplarsanız sevinirim.

BLADE-DUAL-6600 ile FOX-BONFIRE arasında ekran kartı farkı olduğunu söylemiştiniz bu performans için Fox-Bonfire daha mantıklıydı dediğiniz gibi ama ileri yönelik alacaksak hangisi olmalı

BLADE içinde B450m-k var. Fox içinde H610m-k var bildiğim kadarıyla B450m daha iyi bir anakart ileri yönelik bir sistemde
B450m daha mantıklı bir sistem olmuyor mu?
İleride arttırmak istersem h610m-k sorun çıkartmaz mı?
Hocam zaten şu an soket bakımından hem AM4'ün hemde LGA1700'ün önü kapalı. Ekran kartı iyi olan sistemi almak daha iyi olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı