BLADE-6700XT sistem alınır mı?

• Konuyu başlatan Mkann
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 1.397
Güvenilir ama aynı fiyata bunu öneririm. (Stoğu kalmamış)
evet onu alacaktım stoğu kalmadığı için bunu tercih etmek zorunda kaldım

5600 ve 6700XT için fiyat pahalı gibi ama bilenlerin hepsi kaliteli.

Vento kasa-psu, goodram ram, turbox ssd gibi çer çöp bileşenlerle 14K ya da bulabilirsin ama değmez.
5600 ve 6700xt in fiyatları toplamı +14kyı buluyor zaten

5600 ve 6700XT için fiyat pahalı gibi ama bilenlerin hepsi kaliteli.

Vento kasa-psu, goodram ram, turbox ssd gibi çer çöp bileşenlerle 14K ya da bulabilirsin ama değmez.
evet dediğiniz gibi hep bileşenleride kaliteli bu sistemin

BLADE-6700XT / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR

Bu sistemi almayı düşünüyorum. Mağazadan gidip alacağım ama içimde bir tereddüt var. Şikayetvar'da okuduğum kadarıyla gaming.gen.tr'den çok fazlasıyla şikayetler var. Uzaktan gidip alacağım için uğraşmak istemiyorum olduğum yerde de bu tarz firmalar yok.
Gaming gen sitesinden üç kez alışveriş yaptım. Bilgisayarlar sorunsuz gelmişti. Fakat kargo süresi biraz uzun olabiliyor yoğunluktan dolayı. Güvenli bir site.

evet onu alacaktım stoğu kalmadığı için bunu tercih etmek zorunda kaldım

5600 ve 6700xt in fiyatları toplamı +14kyı buluyor zaten

evet dediğiniz gibi hep bileşenleride kaliteli bu sistemin
Aynen 14K yı buluyor.

Aynen 14K yı buluyor.

bileşenleri iyi olan sistemi almak daha mantıklı diye düşünüyorum çünkü uzun yıllar gidicek bir sistem

BLADE-6700XT / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR

Bu sistemi almayı düşünüyorum. Mağazadan gidip alacağım ama içimde bir tereddüt var. Şikayetvar'da okuduğum kadarıyla gaming.gen.tr'den çok fazlasıyla şikayetler var. Uzaktan gidip alacağım için uğraşmak istemiyorum olduğum yerde de bu tarz firmalar yok.
Alınır, güzel sistem. Bileşenleri kaliteli. Gaming gen diğer siteler gibi ekran kartı işlemci takıp diğer bileşenleri kalitesiz takmıyor. Şuan hazır sistem alınacak tek site bana kalırsa.

Bütçe artıyorsa MertBayantemur Hazır PC

Bunu işlemci 5600 ekran kartı 6800 yaparak alabilirsiniz 19.5 bin yapıyor.

Ya da artmıyorsa bu sistemi b550m anakart ve GT301 kasa seçimiyle alabilirsiniz

Bütçe artıyorsa MertBayantemur Hazır PC

Bunu işlemci 5600 ekran kartı 6800 yaparak alabilirsiniz 19.5 bin yapıyor.

Ya da artmıyorsa bu sistemi b550m anakart ve GT301 kasa seçimiyle alabilirsiniz

bunu görmemiştim teşekkür ederim bide kasa üstünde değişiklik yapsam ( yan kapağı açıp tamperli cam ayarlatsam uyar mı acaba )

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı