Manyetik olması şart mı?@ca9an
Hocam bir sorum vardı MCHOSE mix 87 he lightning ve gameraider K1 he.
Bu iki klavye arasında kaldım. Arada 200 lira fiyat farkı var, hangisi daha iyidir?
Bir de MCHOSE mix 87 he lightning ile MCHOSE mix 87 he apollo arasında fark var mı bilginiz var mı?
hocam mekanikten daha iyi diye biliyorum rekabetçi oyunlar oynuyorum rekabetçi için daha iyi değilmiManyetik olması şart mı?
Pek farkı yok buna emin olun. Tam olarak bütçe nedir?hocam mekanikten daha iyi diye biliyorum rekabetçi oyunlar oynuyorum rekabetçi için daha iyi değilmi
3K max 3.5
![]()
EPOMAKER HE75 Tri Mechanical Black Pink Klavye
EPOMAKER Flamingo Anahtarları ile donatılmış HE75 mekanik klavye, benzersiz hassasiyet ve kontrol ile pürüzsüz ve duyarlı bir şekilde çalışır.www.gaming.gen.tr
![]()
AKKO 5075B Plus ST Black Gaming Klavye
5075B Plus Shine-Through, modern tasarımı gelişmiş işlevsellikle birleştiren mekanik bir klavyedir.www.gaming.gen.tr
![]()
EPOMAKER RT80 Siyah Gaming Klavye
Tatmin edici bir yazma deneyimi sunmak için RT80, beş kat ses ve hissi iyileştiren malzeme içerir.www.gaming.gen.tr
Yalıtım, malzeme kalitesi ve basım hissiyatı.neden bunları öneriyosunuz özel olarak bi sebebi varmı
peki söylediğim klavyeler dahamı kötü daha iyiyse onları almak daha mantıklıYalıtım, malzeme kalitesi ve basım hissiyatı.
@ca9an
Hocam bir sorum vardı MCHOSE mix 87 he lightning ve gameraider K1 he.
Bu iki klavye arasında kaldım. Arada 200 lira fiyat farkı var, hangisi daha iyidir?
Bir de MCHOSE mix 87 he lightning ile MCHOSE mix 87 he apollo arasında fark var mı bilginiz var mı?
peki söylediğim klavyeler dahamı kötü daha iyiyse onları almak daha mantıklı
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.