Blade Runner serisi hangi sırayla izlenmeli?

Makaleler
1
Daha fazla  
TikTok'ta gezinirken Blade runner 2049 editi gördüm ve filmi izlemeye karar verdim, ancak hu filmin önceki filmleri de varmış. O yüzden hikayeden kopukluk olmayacak şekilde kronolojik sıradan tüm filmleri söyler misiniz? Tüm seriyi izlemek istiyorum, hikayeden kopmamak için. Bilen arkadaşlara şimdiden teşekkürler ediyorum, iyi sosyaller.

Önce 1982 filmi -director's cut-, sonra araya çok vakit girmeden 2049'u izle. İki film arasına çok zaman girmesin çünkü önceki filmle çok bağlantı var. Hepi topu 2 film var zaten. Geri kalanlar ekstra içerik gibi.

Önce 1982 filmi -director's cut-, sonra araya çok vakit girmeden 2049'u izle. İki film arasına çok zaman girmesin çünkü önceki filmle çok bağlantı var. Hepi topu 2 film var zaten. Geri kalanlar ekstra içerik gibi.
Ekstra içerikleri izlemesem bir eksiklik olmaz değil mi? Son film bitince ekrana mal gibi bakmak istemiyorum açıkçası.

Ekstra içerikleri izlemesem bir eksiklik olmaz değil mi? Son film bitince ekrana mal gibi bakmak istemiyorum açıkçası.
Hiçbir eksiklik olmaz, ben de izlemedim henüz. Zaten 5-10 dakikalık kısa filmler ekstra içerik dediğimiz. İki filmi sırayla izleyin yeterli. Çok keyif alacağınızı düşünüyorum, iyi seyirler şimdiden.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı