Sürprizbozan Blade Runner sırayla izlenmeli mi?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

rzxeroz

Decapat
Daha fazla  
Blade Runner 2049 izledim şu anda ama filmin öncesinde araştırma yapmamıştım ve daha öncesinde Deckard'ın hikayesini anlatan 1982 yapımı bir filmi ve 2017 yapımı BL 2049 filminin öncesinde üç kısa film varmış. Ben direkt en son çıkan yapımı izlemişim gerçi film tam olarak hikayeyi bitirmiyor. Aslında pek istemesemde bir devam yapımı gelecek mi ve öncesindeki yapımları izlemek ne kadar gerekli?
Bence film gayet güzel bitti, beni gayet tatmin etti doğrusu. Hani bazı filmler vardır biraz daha izlemek istersin ama yoktur hikaye tam olarak bitmez ama oradaki karakterlerin hayatı devam eder gibisinden. Gayet güzeldi benim sevmediğim kısım pembe saçlı kızın tarikatı. Sen onu senaryadon çıkar işte bir şekilde hikayeye başka olaylar ile gerçekleri Officer K'ye ilet mis gibi bitir filmi.

Son düzenleyen: Moderatör:
BD 2049, ilk Blade Runner filminin devamını anlatıyor. İlk filmi izlemeden izlerseniz BD 2049 da yapılan tüm göndermeler sizin için hiçbir anlam ifade etmeyecektir. Kısa filmler ise bana kalırsa opsiyonel. Fakat ilk film, BD 2049 dan çok çok daha iyi bir filmdir kesinlikle izlenmeli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı