Hocam peki isidoranın odasındaki adam yok. 3 5 tane kemik getirdim hâlâ yok. Acaba bi 20 30 tane mi getirmek gerek adamın spawn olması için?Büyük ihtimalle tetiklenmez.
O kadarla gelmez. Hatırladığım kadarıyla 12 tane getirmen gerek. Toplamda da 26 adet var.Hocam peki isidoranın odasındaki adam yok. 3 5 tane kemik getirdim hâlâ yok. Acaba bi 20 30 tane mi getirmek gerek adamın spawn olması için?
Valla hocam ilk başta bütün kemikleri getirmiştim. Ama esdrası öldürdüğüm için gelmedi ve açılmadı kapı. Acaba bende dlc mi yok? Sürümüm 3.0.32O kadarla gelmez. Hatırladığım kadarıyla 12 tane getirmen gerek. Toplamda da 26 adet var.
12 tanesini getirdiğinde koleksiyoncu görünür. 26 tanenin hepsini verip Cvstodia of Sin'i donatınca boss aktif olur. Şartlar bunlar. Esdras'ı öldürmen sonucu değiştirmez gelir yani.Valla hocam ilk başta bütün kemikleri getirmiştim. Ama esdrası öldürdüğüm için gelmedi ve açılmadı kapı. Acaba bende dlc mi yok? Sürümüm 3.0.32
Hocam ilk run da bütün kemikleri götürdüm fakat ne bi koleksiyoncu göründü ne de kapı açıldı. Anlamadım ben yeminle. Şimdi tekrardan başladım bissürü boss kaçırdım diye. Sierpes crisanta 2 phaseli hali isidora falan filan.12 tanesini getirdiğinde koleksiyoncu görünür. 26 tanenin hepsini verip Cvstodia of Sin'i donatınca boss aktif olur. Şartlar bunlar. Esdras'ı öldürmen sonucu değiştirmez gelir yani.
Isidora dövüşü hiçbir DLC gerektirmez ana oyun sonundadır. Sadece gizli bir bosstur.
Anladım. Şimdi şöyle oyuna bazı DLC'ler eklenince kemik sayısı arttı. Isidora ile ilgili 26 kemik ana oyun tarafındayken işin içine DLC'de girince 30'a çıkıyor. Eskiden DLC'ler yokken 26 kemikle Isidora aktif olabiliyordu.Hocam ilk run da bütün kemikleri götürdüm fakat ne bi koleksiyoncu göründü ne de kapı açıldı. Anlamadım ben yeminle. Şimdi tekrardan başladım bissürü boss kaçırdım diye. Sierpes crisanta 2 phaseli hali isidora falan filan.
Valla tekrardan tilt parkurlara devam ederek oynayacaz ozaman hahahaha.Anladım. Şimdi şöyle oyuna bazı DLC'ler eklenince kemik sayısı arttı. Isidora ile ilgili 26 kemik ana oyun tarafındayken işin içine DLC'de girince 30'a çıkıyor. Eskiden DLC'ler yokken 26 kemikle Isidora aktif olabiliyordu.
Şimdi sende Wounds of Eventide DLC'si olması lazım çünkü orada da toplayacakların var. 30 adet toplayacaksın. Kapı bu şekilde açılacaktır.
Zaten yeniden başlamıştın, sen kemikleri topla oyun sonunda kapıyı açarsın bu kez.Valla tekrardan tilt parkurlara devam ederek oynayacaz ozaman hahahaha.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.