Blasphemous Türkçe yama nasıl kurulur?

@Livo hocam çözüm buldunuz mu?

Evet çözdüm. CTRL+a yaparak sürükle blasphemous_data klasorüne Unity. 3D olan kısmı silmeyi unutma.

1717870102005.png

Son düzenleme:
@Livo Tamamdır hocam hemen deniyorum umarım sorunsuz hallolur.

@Livo Tamamdır hocam Türkçe oldu teşekkürler. Tam anlamadığım için soruyorum hocam data.unity3d yamanın çalışmasını engellediği için mi silmemiz lazım? Ayrıca şimdi fark ettim dosyayı taradım virüs yok ama sizcede klasöre çıkarınca 5.85 GB boyutunda olması bir tık fazla değil mi? Elimdeki diğer yamalardan çok daha büyük olduğu için garipsedim açıkçası.

Son düzenleme:
@Livo tamamdır hocam hemen deniyorum umarım sorunsuz hallolur.

@Livo tamamdır hocam Türkçe oldu teşekkürler. Tam anlamadığım için soruyorum hocam data. Unity3D yamanın çalışmasını engellediği için mi silmemiz lazım? Ayrıca şimdi fark ettim dosyayı taradım virüs yok ama sizce de klasöre çıkarınca 5.85 GB boyutunda olması bir tık fazla değil mi? Elimdeki diğer yamalardan çok daha büyük olduğu için garipsedim açıkçası.

Bana da garip geldi Malwarebytes ile tarattım çıkmadı bir şey.

@Livo Virüs konusunda anlaşılan bir sorun yok sadece boyutu cidden garip ama sanırım sorun olmaz. Çözüm için tekrardan teşekkürler.

@Livo Tamamdır hocam hemen deniyorum umarım sorunsuz hallolur.

@Livo Tamamdır hocam Türkçe oldu teşekkürler. Tam anlamadığım için soruyorum hocam data.unity3d yamanın çalışmasını engellediği için mi silmemiz lazım? Ayrıca şimdi fark ettim dosyayı taradım virüs yok ama sizcede klasöre çıkarınca 5.85 GB boyutunda olması bir tık fazla değil mi? Elimdeki diğer yamalardan çok daha büyük olduğu için garipsedim açıkçası.
Merhaba ben de yamayı kuruyorum yama dosyasini oyunun data klasörüne attım ama çok uzun sürüyor aşırı yavaş kopyalıyor sizde de öyle mi oldu

Dosya Ekleri

• IMG_20241110_163958.jpg
    IMG_20241110_163958.jpg
    132,4 KB · Görüntüleme: 59

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı