Kurduğun makine attığım ise insan çevirisi. Tabiki fark var. Piyasadaki en düzgün blasphemous yamasıdır attığım.Bu yamayı kurabildim. Ama el çevirisi dediğiniz diger yamalardan farklı ise alabilirim. Fark var mı gerçekten?
Kurduğun makine attığım ise insan çevirisi. Tabiki fark var. Piyasadaki en düzgün blasphemous yamasıdır attığım.Bu yamayı kurabildim. Ama el çevirisi dediğiniz diger yamalardan farklı ise alabilirim. Fark var mı gerçekten?
Kurduğun makine attığım ise insan çevirisi. Tabii ki fark var. Piyasadaki en düzgün blasphemous yamasıdır attığım.
Evet 2 oyunda insan çevirisi. 2. oyunu alman yeterli olur.1 ve 2. oyun için değil mi? Teşekkürler bakacağım.
1 ve 2. oyun için değil mi? Teşekkürler bakacağım.
@Livo tamamdır hocam hemen deniyorum umarım sorunsuz hallolur.
@Livo tamamdır hocam Türkçe oldu teşekkürler. Tam anlamadığım için soruyorum hocam data. Unity3D yamanın çalışmasını engellediği için mi silmemiz lazım? Ayrıca şimdi fark ettim dosyayı taradım virüs yok ama sizce de klasöre çıkarınca 5.85 GB boyutunda olması bir tık fazla değil mi? Elimdeki diğer yamalardan çok daha büyük olduğu için garipsedim açıkçası.
Merhaba ben de yamayı kuruyorum yama dosyasini oyunun data klasörüne attım ama çok uzun sürüyor aşırı yavaş kopyalıyor sizde de öyle mi oldu@Livo Tamamdır hocam hemen deniyorum umarım sorunsuz hallolur.
@Livo Tamamdır hocam Türkçe oldu teşekkürler. Tam anlamadığım için soruyorum hocam data.unity3d yamanın çalışmasını engellediği için mi silmemiz lazım? Ayrıca şimdi fark ettim dosyayı taradım virüs yok ama sizcede klasöre çıkarınca 5.85 GB boyutunda olması bir tık fazla değil mi? Elimdeki diğer yamalardan çok daha büyük olduğu için garipsedim açıkçası.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.