Blaster laptop serisi nasıldır?

• Konuyu başlatan ZenN
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 1.705

ZenN

Kilopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Arkadaşlar Instagram'da gezerken karşıma bir reklam çıktı. Bu siteye yönlendirdi. Blaster adı altında oyun laptopları var. Daha önce bu laptopları gören falan oldu mu? İlk defa bu markayı gördüm ve garip geldi. Bu laptoplar çin'den alınıp sadece marka basılan ürünler mi yoksa gerçekten üretilen ürünler mi? Kendi markalarında laptop yapmışlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Markayı falan bilmem de almayı düşünürsen kendi sitesinden alma. Hepsiburada'da aynı ürünler mevcut. Bende ilk defa duydum ve açıkcası alınacaksa daha güvenilir bir yerden almakta fayda var. Bir de dikkatimi çeken kendi sitelerinde 2 ürün mevcut iken Hepsiburada'da 4 farklı ürünü satışta.

Markayı falan bilmem de almayı düşünürsen kendi sitesinden alma. Hepsiburada'da aynı ürünler mevcut. Bende ilk defa duydum ve açıkcası alınacaksa daha güvenilir bir yerden almakta fayda var. Bir de dikkatimi çeken kendi sitelerinde 2 ürün mevcut iken Hepsiburada'da 4 farklı ürünü satışta.
Almayı düşünmüyorum. Sadece garip geldi ve daha önce kullanan var mı diye sordum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı