Kırık PS3'te CS:GO çalışmıyor

@D4RKEYY dosyanın exdata klasöründe olmadığına emin misin?
Eğer yoksa bide flash içinde exdata klasörü oluştur, indirdiğin dosyayı içine atıp exdata klasörünü dev_hdd0 içine at.

Dosyanın gittiğine emin olamadığım için 3 kere falan kopyaladım exdata klasörünün içine bir sorun olur mu?
Olmaz.

@D4RKEYY dosyanın exdata klasöründe olmadığına emin misin?
Eğer yoksa bir de flash içinde exdata klasörü oluştur, indirdiğin dosyayı içine atıp exdata klasörünü dev_hdd0 içine at.

Olmaz.

Yani baktım bulamadım dosyayı bir de kopyaladım exdata klasörünün içine çıktım bir kapat aç yaptım PS'yi olmadı o yüzden exdata klasörünün içinde olmamış olabilir dosya.

@D4RKEYY oyunu başlattığında aldığın hata kodu nedir?

Apollodan active yapmadan önce lisans hatası alıyordum şimdi diyor ki bu içeriğe erişmek için sistemi etkinleştirmeniz gerekiyor.
Bu içeriği satın alırken kullandığınız hesap ile giriş yapın, [PSN] > [Hesap Yönetimi] altındaki [Sistem Etkinleştirme] seçeneğini belirleyin ve ardından sistemi etkinleştirin.
(80029514)

@D4RKEYY sistem güncellemesi olmadan PSN bağlanma konusundaki pkg dosyasını denedin mi PSN'ye bağlanmak için.

Bende webMAN yüklü değil mmcm bir de HEN yüklü izlediğim bir videoda bazılarında webMAN indirince sorun çıkıyormuş dedi tavsiye etmem indirmenizi dedi o yüzden yapmaya korktum.

@D4RKEYY sistem güncellemesi olmadan PSN bağlanma konusundaki pkg dosyasını denedin mi PSN'ye bağlanmak için?

Konuda o işlemi yapmak için webMAN indirili olması gerekiyor yazıyordu acaba indirsem sorun çıkar mı?

@D4RKEYY onun yüklü olması lazım.
İndir sorun olmaz. Kendim kullanıyorum.
Eğer buda olmazsa mecbur sistemi guncelleyeceksin oyun geriye dönük uyumlu olmayabilir.

Eğer bu da olmazsa mecbur sistemi guncelleyeceksin oyun geriye dönük uyumlu olmayabilir.

Tamamdır deneyeceğim.

Eğer buda olmazsa mecbur sistemi guncelleyeceksin oyun geriye dönük uyumlu olmayabilir.
webMAN nın PS3 4.85 sürümü için link var mı? 4.92 de olur mu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı