BlastX Phantom vs Ejderin Buyruğu Vandal

Corolla

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3070
AMD Ryzen 5 5500
Gigabyte B450M K
1 TB Kingston KC3000
16 GB 3600 Mhz Ram
Meslek
Yok
Mağazamda şu an BlastX Phantom ve Ejderin Buyruğu Vandal var. İkisinden birini almaya niyetliyim fakat hangisini alsam diye karar veremedim. Hesabımda sadece yağmacı Phantom var. Vandallarda ise yağmacı, aia, neptün, asil, ulupençe ve iyon vandal var. Arada kalma sebebim şunlar. 6 tane vandalım var, vandal almak gereksiz olur fakat hiç seçkin seri vandalım yok. Zaten almaya niyetliydim seçkin bir vandal. Ama bu sefer de yağmacı Phantom beni sıktı artık. Champions Phantom'u alacaktım arkadaşlarım sağ olsun İyon Phantom'a benziyor diye vazgeçirdiler. Şu an pişmanım. Oyunda genellikle vandal oynuyorum fakat Cypher gibi ajanlarda Phantom ön planda. Benim yerimde olsanız hangisi tercihiniz olurdu?

Yağmacı phantom benim ilk phantomum. Gerçekten güzeldir. BlastX phantom ise en kötü phantomlardan biri olabilir, asla önermem.

BlastX Phantom'un atış sesi, görünümü, El'e alış animasyonu, hissi eşsiz bana göre. Mağazama 2 yılda sadece 2 kere geldi 2. gelişinde sabahın 8'inde ATM'ye gidip para yatırıp almıştım. Nadir bir skin bence Phantom alın zaten bolca vandal deseniniz var.

Kardeşim ilk öncelikle yağmacı Phantom çok güzel bir skin bu arada o arkadaşların kim champions Phantom çok güzel bir skin benim tandığımda İyon Phantom var ve alakası yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı