Bleach iyi bir anime mi?

İlk bölüm çok cringe idi açıkçası, devamını izlemedim bile. Hiç beğenilmeyecek bir yorum bu ama öyleydi açıkçası. Big 3'nin üçününde izlenmesi tamamen vakit kaybı benim görüşümce. One Piece'de manga güncelim ve çoğu anime bölümünü atlaya atlaya izledim. Hatta Dressrosa'nın yarısından fazlasını komple geçtim. Big 3'nin genelinde ilerleyiş çok yavaş.

İlk bölüm çok cringe idi açıkçası, devamını izlemedim bile. Hiç beğenilmeyecek bir yorum bu ama öyleydi açıkçası. Big 3'nin üçününde izlenmesi tamamen vakit kaybı benim görüşümce. One Piece'de manga güncelim ve çoğu anime bölümünü atlaya atlaya izledim. Hatta Dressrosa'nın yarısından fazlasını komple geçtim. Big 3'nin genelinde ilerleyiş çok yavaş.
Mantıken 12 bölümlük bir seriyle 1000 bölümlük serinin ilerleyişi aynı olamaz. Ha kısa shonen dediğin Hxh var onun da farkı yok diğerlerinden. İlk bölümü sevmemiş olabilirsin bunun bir çok sebebi olabilir fakat ilerleyince güzelleşiyor. Çok sıkarsa da geç mangaya TYBW'yi izlersin.

Bir tarafta spoilerlar hariç 250 bölümlük anime bir tarafta 1100 bölümlük bir anime var aradaki farkı kapatacak kadar bölümü yok bleachin böyle yorumlar saçma.

Bazen düşünüyorum o zamanın anime izleyicileri nasıl o kadar uzun animeleri 1 hafta bekliyor izlemeyi🤔

Keyfinize göre bu videoyuda izleyebilirsiniz animeye anlam katar
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam 20.bölümdeyim.
Seri Rukia yı almak için gelen shinigamilerden sonra iyileşti ama Inoue yin power alması baya saçma geldi ve Ichigo yı okul ortamından uzaklaştırıp shinigamilerin dünyasını göstermek seri için daha iyi olacak gibi.
Inoue'nin aldığı güç mantığa bağlanacak ileride.
Soul Society arc'tan sonra açılıyor anime. 23-24lü bölümlerden sonra. Güzel bir plot twist falan var. Ondan sonraki bount arc biraz sıkıcıydı bana. 60-90 arası olması lazım. Hikayeye çok bi etkisi yok, filler diye geçiyor zaten, baktın sarmıyor bount arc, atlarsın. Arrancar arc'a geçersin. Ondan sonrası zaten 100-150 bölümlük sağlam bi arca açılıyor. Arada yine fillerlar var. Bleach'in kendi wikisinde bölüm listesi olması lazım.

151.bölümdeyim. Baya geç geldim. Baya bir ara vererek izlemem gerekti ve 18.bölüme kadar kötüydü. Sonra baya iyileşti ama hueco mundo arcı aizen ve grimjow sahneleri dışında sıkıcı. Gereksiz karakterlerin eklenmesi buna bir neden.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı