Çözüldü BleachBit ile neleri güvenle temizlemeliyim?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Pacmanİnstall

Picopat
Makaleler
1
Arkadaşlar bu tarz programların pek önerilmediğinin bilincindeyim zaten normalde bende pek kullanmam. Ancak bazen önbellek dökümlerinin çakışma yarattığını da biliyorum bazı durumlarda. BleachBit gibi programların nadir yararlarından bir tanesi.

Siz neleri temizlemeyi önerirsiniz?
Güvenli ve sistemi bozmayacak seçenekleri söylerseniz sevinirim. Sistem önbelleğini temizledim sadece şimdilik. Ek bir öneriniz var mı işinize yarayan? Paylaşırsanız sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler herkese.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bleachbit v.s. tarzı programları önermem. Kullanılmayan cacheleri temizlemek için
yay -Scc ile temizlerim.

Herhangi bir bağımlılığı olmayan fuzuli paketleri de
sudo pacman -Rs $(pacman -Qtdq) komutu ile temizlerim.

Home klasörünü de takip edip gereksiz config dosyalarını v.s. elle temizler, herhangi bir programa bel bağlamam.
Bleachbit v.s. tarzı programları önermem. Kullanılmayan cacheleri temizlemek için
yay -Scc ile temizlerim.

Home klasörünü de takip edip gereksiz config dosyalarını v.s. elle temizler, herhangi bir programa bel bağlamam.

Çözüm
yay -Scc ile temizlerim.

Teşekkürler hocam. Bende olmazsa böyle yaparım. Çözüm işaretliyorum.

BleachBit vs. Tarzı programları önermem. Kullanılmayan cacheleri temizlemek için.
yay -Scc ile temizlerim.

Herhangi bir bağımlılığı olmayan fuzuli paketleri de.

Home klasörünü de takip edip gereksiz Config dosyalarını vs. Elle temizler, herhangi bir programa bel bağlamam.

Bu komutları nasıl çalıştıracağız?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı