Blender edit mod

Rairaen

Centipat
Daha fazla  
Blender'da daha yeni olduğum ve öğrenmeye çalışırken bir sorunla karşılaştım. Edit mod, sculpting, display modifiers gibi işlemleri kullanırken modelim bozuluyor. Düzeltmek için uğraştım, ancak çözemedim. Texture eklerken bu hatayla karşılaştım.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    1,3 MB · Görüntüleme: 88
  • Screenshot_2.png
    1,4 MB · Görüntüleme: 58
  • Screenshot_17.png
    1,6 MB · Görüntüleme: 61
Sanırım Displace modifier demek istedin görüntülerden anladığım o. Plane'i scale ettikten sonra Ctrl+A ile Apply Scale yapıp dener misin ?

Eğer Apply Scale komutunu gerçekleştirmezsen Solidfy,Bevel, vs birçok modifier düzgün çalışmaz aklında olsun. Umarım sorunun bu yüzdendir çözülür.

Öncelikle ilgilendiğiniz için teşekkkürler. Dediğinizi yaptığımda model dezerformosyona uğramadı ama displace modifier kullanınca daha farklı bir sonuç aldım. Bunun ince bir ayarı var mı yoksa bir hatayla mı karşıyayım bilmiyorum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_11.png
    1,2 MB · Görüntüleme: 78
Var tabiki,

İşaretli kısımdan displace ayarını yapabilirsiniz. Bundan önce plane'i yeterince subd yaptığınızdan emin olun. Ve objeye sağ tıklayıp Shade Smooth derseniz daha iyi olur.

Rica ederim faydalı olduysak ne ala iyi çalışmalar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…