Blender mı öğrenmek yoksa yazılım mı öğrenmek?

nuggle

Decapat
Daha fazla  
Merhaba kendimi bir konuda geliştirmek istiyorum ama çok kararsız kaldım. Blender üzerinden animasyon ve modellememi öğrenmem gerek yoksa yazılım mı çalışmalıyım çalışmam gerek? (Gelecek meslekler için.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Kral her ikisini de bir dene derim hangisi aklına yatıyorsa o yoldan devam et. Gerçekten de insana istemediği mesleği yapmak ağır geliyor. Yapay zeka meselesinin biraz daha önü açık fakat onu da tam kestiremezsin. Agi çıkarsa dünya çok büyük değişikliklere gidecek. Yolun açık olsun. Tavsiyem sen dene aklına yatan mesleği yap.

Merhaba kendimi bir konuda geliştirmek istiyorum ama çok kararsız kaldım. Blender üzerinden animasyon ve modellememi öğrenmem gerek yoksa yazılım mı çalışmalıyım çalışmam gerek? (gelecek meslekler için.)

Merhaba kendimi bir konuda geliştirmek istiyorum ama çok kararsız kaldım. Blender üzerinden animasyon ve modellememi öğrenmem gerek yoksa yazılım mı çalışmalıyım çalışmam gerek? (Gelecek meslekler için.)
İstediğin mesleğe bağlı. Denemelerde iyi netler geliyorsa yazılım mühendisliğine yönelebilirsin.

Merhaba kendimi bir konuda geliştirmek istiyorum ama çok kararsız kaldım. Blender üzerinden animasyon ve modellememi öğrenmem gerek yoksa yazılım mı çalışmalıyım çalışmam gerek? (gelecek meslekler için.)

İkisi de sadece YouTube'dan video izleyerek ve çalışarak öğrenip kendi projelerini ücretsiz bir şekilde geliştirebilirsin, Blender'ı indirip birkaç tutorial izleyerek bir animasyon yapabilirsin, istediğin bir alanda yazılım içinde bir video izleyebilip geliştirebilirsin, ister Unity'den basit bir oyun koduyla başla istersen Python'la bir uygulama tasarla, sonra neden daha çok zevk alırsan o alanda videolar izleyip kendini geliştirmeye devam et. Benim tavsiyem her iki alan içinde, yazılımı ve programı öğrenecek yetkinliğe ulaştıktan sonra kendin bir proje oluştur ve bunu yapmak için gerekirse bilmediğin bir yazılım dilini veya tasarım için Photoshop Illustrator vs, öğrenip projeni geliştir bu şekilde hem kendini iş hayatına hazırlamış olursun hem de ileride hayallerini inovasyonunu geliştirmek istersen bu konuda tecrüben olmuş olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı