Blender modelleme yapma

Makaleler
2
Daha fazla  
Meslek
Full stack
Arkadaşlar merhaba, şu anda bir proje için Blender üzerinden basit bir 3D model hazırlamam gerekiyor. Blender kullanmayı maalesef fazla bilmiyorum çok temel bilgiye sahibim sadece. Biraz zamanı olan arkadaşlar varsa modeli hazırlamak konusunda yardımcı olurlarsa sevinirim. Küçük bir şekil ve bilen birisi için çok basit olacağını düşünüyorum. Şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar merhaba, şu anda bir proje için Blender üzerinden basit bir 3D model hazırlamam gerekiyor. Blender kullanmayı maalesef fazla bilmiyorum çok temel bilgiye sahibim sadece. Biraz zamanı olan arkadaşlar varsa modeli hazırlamak konusunda yardımcı olurlarsa sevinirim. Küçük bir şekil ve bilen birisi için çok basit olacağını düşünüyorum. Şimdiden teşekkürler.

Bu video işinize yaracaktır :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu serilere bakmayı deneyin hocam. Birkaç hafta önce bende öğrenmeye çalışıyordum fakat başarılı olmadım. Yine de pes etmek yok. :)

Henüz Blender konusunda çok bilgim yok, bu nedenle video bana ait değil ne yazık ki :( ama umarım yardımcı olur.
Kanalın isminde sina yazıyor sizin isminiz de öyle olunca size ait zannettim :).

Bu serilere bakmayı deneyin hocam. Birkaç hafta önce bende öğrenmeye çalışıyordum fakat başarılı olmadım. Yine de pes etmek yok. :)

Aslında hiç ilgim yok. Ancak okul yüzünden mecbur kalıyorum öğrenmeye. Verilen ödevde kullanmak gerekiyor :(. Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı