Blender programı indirme

Enes Buldur

Hectopat
Yer
Gebze, Kocaeli
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
İnternette dolaşırken rastladığım bu video ile bir merak doğdu içimde. Karakter yaratmak ! Küçüklüğümden beri oyunların nasıl yapıldığını merak etmişimdir zaten. Blender diye bir programdan söz ediyor. Bu programı indirebileceğim ve öğrenebileceğim bir kaynak var mıdır ?

Bildiğim kadarıyla Blender açık kaynak kodlu, ücretsiz bir 3D modelleme programıdır. Bu bağlantıdan indirebilirsin.

Kaynak olarak video paylaşım sitelerindeki videoları izlemeni öneririm. Bu site de kendini geliştirmene yardımcı olur diye düşünüyorum; farklı özellikte çizimler, modellemeler için öğretici videoları var.

Blender ücretsizdir, açık kaynak kodludur, ara birimi 2.5'ten sonra insani niteliklere indirgenmiştir, CUDA / StreamProcessor kullanabilir render'da.

Denemende fayda var.

Ben ilk çıktığı zamanlar denemiştim ve o zaman arabirimler patatesti, sonra bayağı güzelleştirmişlerdi ama alışamadım arabirimlerine... forumları ve eğitimleri kanlı canlı bir programdır.

Ama karakter hayal etmeden önce, çizim yapmanı tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı