Çözüldü Blender programında görünen pembe şey nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Merhaba, Blender üzerinden çalışıyorum yeni yeni başladım. YouTube'dan sağdan soldan öğretici izleyip alışmaya çalışıyorum. Dff'i içeri attıktan sonra oluşan objeyi materyal görünümüne geçirince pembe görünüyor, YouTube üzerinden biraz aradım fakat işe yarayan bir şey bulamadım. Nasıl düzelir bu acaba?

Çözüm
Sorununuz muhtemeln bu, shader
Shift + F3'e basın açılan yerden environment texture ekleyin ve color kısmını > base color'a bağlayın. Ardından işaretlediğim yerden texturenizi eklemeyi deneyin. Ardından Shift + F5'e basarak ana ekrana gelin.
1760379038494.png
Merhaba, Blender üzerinden çalışıyorum yeni yeni başladım. YouTube'dan sağdan soldan öğretici izleyip alışmaya çalışıyorum. Dff'i içeri attıktan sonra oluşan objeyi materyal görünümüne geçirince pembe görünüyor, YouTube üzerinden biraz aradım fakat işe yarayan bir şey bulamadım. Nasıl düzelir bu acaba?
Gorselsiz gorsel sorusu cevaplamak zor oluyor :
Kaplama/texture eksik, materyali sil ya da eksikleri bul.

Şu an kendi evimde değilim, dolayısıyla görsel iletemiyorum. Daha detaya ineyim;

Blender'a bir. Dff modeli import ettim. Model sahneye sorunsuz geldi ancak Material Preview'ya da Render görünümüne geçtiğimde model tamamen pembe görünüyor. Materyal sekmesine baktığımda materyal atanmış gibi duruyor fakat herhangi bir texture bağlı değil.

Blender'ın, bağlı bir texture dosyası bulunamadığında ya da yol hatası olduğunda modeli pembe gösterdiğini duydum ama emin olmak istedim. Dff dosyasının yanında herhangi bir. PNG'ya da. Dds gibi bir texture dosyası da gelmedi.

Shift + F3'e basın açılan yerden environment texture ekleyin ve color kısmını > base color'a bağlayın. Ardından işaretlediğim yerden texturenizi eklemeyi deneyin. Ardından Shift + F5'e basarak ana ekrana gelin.
1760379038494.png

Çözüm
Eki Görüntüle 2587603
Evet, sorunum buydu. Çözdüm, teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı