Blender Shift+C yapınca sorun çıkıyor

must_w

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, arkaya 2 görsel bırakacağım. Sorunum şu; blendera GTA Vice City mapini başarılı bir şekilde .xps uzantısı ile attım. Sonrasında Shift C yaparak mape gittiğimde karşılaştığım görüntü bu oldu. Render alırken hiçbir sorun yok ama. Neden böyle oluyor?

1753444891360.png

artı olarak tommy vercetti gibi gta vc senaryo karakterlerinin dff/txd dosyalarına nerden ulaşabilirim?

Dosya Ekleri

• 1753444912484.png
    1753444912484.png
    2 MB · Görüntüleme: 23
Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar, arkaya 2 görsel bırakacağım. Sorunum şu; blendera GTA Vice City mapini başarılı bir şekilde .xps uzantısı ile attım. Sonrasında Shift C yaparak mape gittiğimde karşılaştığım görüntü bu oldu. Render alırken hiçbir sorun yok ama. Neden böyle oluyor?

Eki Görüntüle 2542416

Artı olarak tommy vercetti gibi GTA vc senaryo karakterlerinin dff/txd dosyalarına nereden ulaşabilirim?
Çünkü Shift C yapınca kameraya gidiyorsun mape değil.

Blender kullanmayı bildiğinizi varsayarak söylüyorum kamera açısını kendi açınıza bağlayarak değiştirin.

dediğinizi tam olarak anlayamadım, 3-4 aydır sadece karakterlere render çıkartıyorum pek model işlerinden anlamışlığım yok, mape gitme yolum mu yalnış yani?

Dediğinizi tam olarak anlayamadım, 3-4 aydır sadece karakterlere render çıkartıyorum pek model işlerinden anlamışlığım yok, mape gitme yolum mu yanlış yani?

1753448656731.png

Şu gördüğünüz dikdörtgen kamera açısı render alırken bu açıdan alıyor. Yol kullanılabilir ama bunun ne olduğunu sorduğunuzu sanıyordum.

Okuma hatası yapmadığımı düşünüyorum ama yine de amaçladığınız şeyin ne olduğunu detaylı bir şekilde yazar mısınız?

Dosya Ekleri

• 1753448652330.png
    1753448652330.png
    1,3 MB · Görüntüleme: 14
benim burdaki sorunum map düzgün gözükmüyor, bir örnek daha atayım buraya daha iyi anlarsınız.

1753449214412.png
1753449240175.png

render almadan önceki hali 2. fotoğraf, materyaller garip bir şekilde görünüyor. renderlı hali ise normal. nasıl düzelticeğim?

hayır düzelmiyor, anca render motorunu cycles'a alıp render moduna geçince düzeliyor fakat o da kastırdığı için evee modunda olan bir çözüm arıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı