Blender vs Source Filmmaker

Makaleler
13
Daha fazla  
Hobi olarak 3D tasarım yapmayı planlıyorum ama 2 program arasında kaldım. Onlar da Blender ile Source filmmaker. Eğer bu şeyi iş olarak yapan arkadaşlar varsa gelirini ve günlük ortalama ne kadar çalıştığını bana söyleyebilir mi? Ona göre hobiden mesleğe taşıyacağım. Şimdiden teşekkürler ve şimdiden iyi bayramlar.

Gelir konusu çok karmaşık, SFM ile sadece belirli animasyonlar yapılabilirken Blender ile hemen hemen herşeyi yapabilirsiniz.

Kolaylık açısından SFM daha kolaydır. Birçok insan SFM ile başlayıp daha sonra Blender'a geçiyor.

Hobi olarak 3D tasarım yapmayı planlıyorum ama 2 program arasında kaldım. Onlar da Blender ile Source filmmaker. Eğer bu şeyi iş olarak yapan arkadaşlar varsa gelirini ve günlük ortalama ne kadar çalıştığını bana söyleyebilir mi? Ona göre hobiden mesleğe taşıyacağım. Şimdiden teşekkürler ve şimdiden iyi bayramlar.

Benim tavsiyem Blender yana olacak. Son yıllar da çok büyük gelişim elde ettiler çoğu kişi farklı programlardan Blender geçti diyebilirim. Zorluk konusunda zor olduğunu düşünmüyorum çünkü eklenti olarak çıkarttıkları Plug-in CE Scriptler ile aşırı derece de kolaylık sağlamışlar ben çok beğendiğim. O yüzden benim tavsiyem bu yönde olacaktır (Bu sektörün içerisinde olarak konuşuyorum)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı