Çözüldü Blender'a nasıl hazır animasyon eklenir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Armature'ü parent sildikten sonra tekrar yeni modelinize riglerseniz, sorununuz çözülecektir. Bone Heat Weight hatası alırsanız; Kendiniz Weight Painting yaparak halledebilirsiniz. Ayrıca diğer model aynı bone map'e sahipse (Mixamo Rig'i/Animasyonu gibi); Add-on kullanarak Animasyon kopyalayabilirsiniz.

Ekleme: Sadece etrafa bakmak derken, kafanın sağa sola dönmesi ise tek bir bone ekleyerek halledebilirsiniz. Kopyalama ile uğraşmanıza gerek kalmaz. Ayrıca Mixamo'ya göz atabilirsiniz animasyonlar için.
Armature'ü parent sildikten sonra tekrar yeni modelinize riglerseniz, sorununuz çözülecektir. Bone Heat Weight hatası alırsanız; Kendiniz Weight Painting yaparak halledebilirsiniz. Ayrıca diğer model aynı bone map'e sahipse (Mixamo Rig'i/Animasyonu gibi); Add-on kullanarak Animasyon kopyalayabilirsiniz.

Ekleme: Sadece etrafa bakmak derken, kafanın sağa sola dönmesi ise tek bir bone ekleyerek halledebilirsiniz. Kopyalama ile uğraşmanıza gerek kalmaz. Ayrıca Mixamo'ya göz atabilirsiniz animasyonlar için.

Son düzenleme:
Çözüm

Dostum çok teşekkür ederim kaç saatir uğraştığım şeyi senin sayende çözdüm.

Merhaba, elimden geldiğince yardımcı olmak isterim elbette. Konu nedir?

Blender'a hazır tasarım yüklemek için yardimini isteyecektim. Indirdigim dosya Blender'da gozukmuyordu Sorunu çözdüm. Hazır tasarım dosyasını stl dosyasına çevirerek indirdim ve sorunumu düzelttim. Teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı