- Makaleler
- 1
Arkadaşlar selamlar, benim elimde Spider-Man modeli ve hazır etrafa bakma animasyonu var. Ben bu animasyonu nasıl modelime entegre edebilirim? Şimdiden teşekkürler.
Dostum çok teşekkür ederim kaç saatir uğraştığım şeyi senin sayende çözdüm.Armature'ü parent sildikten sonra tekrar yeni modelinize riglerseniz, sorununuz çözülecektir. Bone Heat Weight hatası alırsanız; Kendiniz Weight Painting yaparak halledebilirsiniz. Ayrıca diğer model aynı bone map'e sahipse (Mixamo Rig'i/Animasyonu gibi); Add-on kullanarak Animasyon kopyalayabilirsiniz.
Ekleme: Sadece etrafa bakmak derken, kafanın sağa sola dönmesi ise tek bir bone ekleyerek halledebilirsiniz. Kopyalama ile uğraşmanıza gerek kalmaz. Ayrıca Mixamo'ya göz atabilirsiniz animasyonlar için.
Rica ederim, bu tarz konularda kafanıza takılan şeyler varsa; her zaman etiketleyebilirsiniz.Dostum çok teşekkür ederim kaç saatir uğraştığım şeyi senin sayende çözdüm.
Rica ederim, bu tarz konularda kafanıza takılan şeyler varsa; her zaman etiketleyebilirsiniz.![]()
Merhaba, elimden geldiğince yardımcı olmak isterim elbette. Konu nedir?Dostum selam bana yardımcı olur musun?
Merhaba, elimden geldiğince yardımcı olmak isterim elbette. Konu nedir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.